Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama para ihtimali varken derhal satılmalı, Belhanda örneği gibi elimizde kalacak çok başımız ağrıyacak, hoca Donk'tan vazgeçmez, geçse bile bu isim Ferro olur.

Fırsat transferi nedir değerli bir oyuncunun uygun bir şekilde alınması yada kiralanmasıdır, Yedlin İrfan Visca hoca zaten zikrediyor, fırsat transferi açık ara GEDSON'dur, bu oyuncuyu alma ihtimalimiz sıfır ama boşa çıkıp kiralama ihtimalimiz kesinlikle var, bize düşerse çok ama çok iyi olur, Falcao'dan da kurtulmak lazım gerekirse anlaş sezon sonuna kadar 3 alacağı varsa 1 ver gönder ama elimizde tutmamız külliyen zarar yazıyor. Babel iyi niyetli olsada kontratı iyi niyetli değil çıkma ihtimalimiz varsa çıkalım bir yerlere verelim kiralayalım, Belhanda Feghouli ise 2-3 ne tutturursak vermek lazım, ne geldi hoşgeldi diyeceksin artık, ben bu sezonu gerçekten çok büyük hedeflerle izleyip beklemiyorum ama gelecek sene için çok iyi bir yapı kuruluyor totalde baktığımızda

Muslera
Yedlin Ferro Marcao Alioski
Taylan
Kerem Gedson İrfan Onyekuru
Mohamed​

İrfan'i nasıl olsa ikna ederler.Biz bir veriyorsak onlar 3 verir yine ikna ederler.Ali koç açıktan para verip yine ikna eder.Ne futbol 60 ların futbolu,ne de her futbolcu Metin Oktay.
Hersey para dgldir derken hoca bunu kastediyordu muhtemelen daha yuksek bi rakam sunulmustur.

Irfan kabul etse de kızmam, futbolcuların uzerine bi takımın taraftarlığını atmamak lzm. Bu adamlar bu isten para kazanıyor. Karakter, duruş vs bu tür edebiyatlara yer yok. Bu adamlar prof.

Ali Koç kendinden emin bir şekilde dün Başak!a gitti ve transferi bitireceğinden emindi. Başkan gitti aldı geldi lşovu yapacaktı. Bunun için bastı parayı 10 M€ + bir sürü topçu+bonuslar ile totalde 15 M€ yu bulan teklifi yapmış ve sezon sonuna kadar Başakta oynasın demiş. Götsel bunu kabul etmiş.

Ama ters giden beklemedikleri İrfan'ın kabul etmemesi olmuş. Dolayısıyla oradan eli boş dönünce çıldırmış olmalıki kendi özel taraftar forumundan GS futbolcu ayartıyor minvalinde zırvalarla kin kustular..

Bakalım bugün neler olacak..
Ahaha bu haber doğru mu yav?
İki başkan anlaşmış ama İrfan sizi istemiyorum mu demiş? :D

Ona rağmen daha zorluyorlar. Adamlar yüzsüzlüğün, gurursuzluğun kitabını yazıyorlar resmen. Suratları kösele gibi olmuş tükürsen yarabbi şükür diyecekler...

Pasör stoper alınabilirse Donk gibi bir joker de yedeklerde duracak. Kadro bolluğu açısından güzel bir durumda olacağız
Pasör stoperin var ztn marcao. Ikisi birden pasor olmasina grk yok yaw. Boss cok cabuk harcandı umarım uzerinde durur hoca tekrar. Iyi bi orta saha hattıyla bu stoper hattı efsane olur.

Pasör stoperin var ztn marcao. Ikisi birden pasor olmasina grk yok yaw. Boss cok cabuk harcandı umarım uzerinde durur hoca tekrar. Iyi bi orta saha hattıyla bu stoper hattı efsane olur.
Haklısın ama benim de görüşüm hocanın 2 pasör stoper ile oynamayı sevdiği yönünde.. bilmiyorum belki de yanılıyorumdur

Adam adamm geldi dün farkını gösterdi oyuna girişi bile heybetli
FB_IMG_1611993630555.webp

Rose çok iyi transfer, bok atmaya gerek yok.

Biraz ters bir herif sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt