Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allah aşkına emre akbaba nın herşeyi on numara ya
defansı
hucumu
adam 2 metre oteye pas atamıyor bundan rezil defans mı olur.

dün herif mactan cıktı takımın enerjisi değişti
Şöyle bir şey var reis Kerem ve Onyekuru yerine muazzam defans yapan adamlar oynasa tamam defansif eksikliği olur derim de Belhanda topu 3 kere ayağına alsa 1 tanesi Galatasaray'lı oyuncularda kalıyor Akbaba'da o da yok 3 top alsa 3 tanesini de rakibe atıyor adam istikrarlı bir şekilde

Akbabayi malum sakatlik bitirdi.

O sakatligi yasamadan önce çok muthis degildi ama yasamsaydi su an çok daha fazla katki saglardi

Bu nasil bir pas yaw. Hobbit bokunu yesin.
Adsız.webp

Ahmet Ercanlar: "Mesut Özil ve Pelkas’ın toplam maliyeti Belhanda’dan düşük."

ya buna inanan varmi gercekten ya , bu kadarda olmaz.
Bu Erturgul Taskiranin 1 milyon euroya Boluspora transfer olmasindan daha beter bi olay.

IMG_2767.webp

Şimdi sen bu adama inanmıyor musun

Kimse kusura bakmasin ama senelerdir EPL oynamis hizli ve guclu bir sag bek oyuncusu ne kadar eksigi olursa olsun Turkiyedeki alternatiflere gore iyi bir transfer olur. Linnes, Sener konusmuyorum bile ama bu ligde Gokhan Gonul 10 sene boyunca is yapti. GG EPL senelerdir oynabilirmiydi? Oynayamazdi.

Omerin onunde adam yoksa sol cizgiden iceri sert keser onunde adam yoksa ceza sahasina surup sert sut çeker..
Bunlarin ikisini de onunde adam yoksa yapabilir..Adam silueti varsa sol çizgide surmeye calisir adamın dotunu yakar topla
Ayni adam silueti ceza sahası onundeyse pasla geri döner yetmrz dondugu kisiye de eliyle daha geroye atmasini soyler bro buralar karisik adam cikiiyo karsina gelmeyin verin kaleciye der..
Tum felsefesi bu..
Esi yabancı o yuzden diger gurbetçiler gibi izole kalmamis yabancilarla arasi cok iyi girgir muhabbet iyi takimin maskotu derlerdi ya bi aralar oyle..
Oyuzden futbol olarak bisey beklememek lazim.
Onune bi tavsan koyup onunu acarsak cizgiden orta yapar cezasahasi onunde capraza yalancinkosu atarsa biri sut ceker..bu kadar oyun opsiyonu

Yalnız dün dikkat ettiniz mi bilmem antebin 3 numarası deli gibi uzun pas atıyor.

Yedlin'in Rosier'den eksiği yok. Fazlası var.
Saçmalamasınlar Rosier Liga Nos ve Ligue 1 'de oynamayazken Yedlin EPL'de oynuyordu en azından 19/20 sezonuna kadar şimdi Rosier'i hangi EPL takımı alır oynatır ki ?

Hatta Omar da Rosier'den çok daha iyi bir bekti bence Milli takıma gitti geldi / koranavirüsü filan derken olmadı yoksa bence şu anda oynuyor olsaydı Omar çok net Rosier'den daha iyi bir bek bana göre

Maçın tekrarını izliyorum babel ofsayt pozisyonlarının tamamında net hatali maç esnasında çok fark edememiştim.. onye giriyor aynı pozisyonlara ve hiçbirinde ofsayta düşmeden çıkıyor işin içinden..umarım mohammed de savunma arkasi koşularda başarılı bir isimdir sezon genelinde bizim için kilit organizasyon bu olacak kanatlardan zaten doğru düzgün atak yapamiyiruz duran top da yok uzaktan gol atan da yok geriye bir tek bu koşular kalıyor .
Bunun icin yeni bir Selcugu ihtiyacimiz var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt