Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.647
- 13.851
- 1.998
Rodop da paylasilmasin adamin tutan 1 haberi yokŞu bastıbacağı paylaşmayın şurada.
Kimsenin tanımaması gereken adamı ünlü yaptınız bize ne Ahmet Ercanlar'dan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rodop da paylasilmasin adamin tutan 1 haberi yokŞu bastıbacağı paylaşmayın şurada.
Kimsenin tanımaması gereken adamı ünlü yaptınız bize ne Ahmet Ercanlar'dan.
kerem'in defansif zaafiyetleri çok fazla, bu haliyle en fazla 60'dan sonra giren oyuncu olur ki güzel katkı sağlar bu şekilde. ne olursa olsun o bölgede feghouli kalıp o oynamalı.Luyindama para ihtimali varken derhal satılmalı, Belhanda örneği gibi elimizde kalacak çok başımız ağrıyacak, hoca Donk'tan vazgeçmez, geçse bile bu isim Ferro olur.
Fırsat transferi nedir değerli bir oyuncunun uygun bir şekilde alınması yada kiralanmasıdır, Yedlin İrfan Visca hoca zaten zikrediyor, fırsat transferi açık ara GEDSON'dur, bu oyuncuyu alma ihtimalimiz sıfır ama boşa çıkıp kiralama ihtimalimiz kesinlikle var, bize düşerse çok ama çok iyi olur, Falcao'dan da kurtulmak lazım gerekirse anlaş sezon sonuna kadar 3 alacağı varsa 1 ver gönder ama elimizde tutmamız külliyen zarar yazıyor. Babel iyi niyetli olsada kontratı iyi niyetli değil çıkma ihtimalimiz varsa çıkalım bir yerlere verelim kiralayalım, Belhanda Feghouli ise 2-3 ne tutturursak vermek lazım, ne geldi hoşgeldi diyeceksin artık, ben bu sezonu gerçekten çok büyük hedeflerle izleyip beklemiyorum ama gelecek sene için çok iyi bir yapı kuruluyor totalde baktığımızda
Muslera
Yedlin Ferro Marcao Alioski
Taylan
Kerem Gedson İrfan Onyekuru
Mohamed
Ben bu adamı yıllardır niye bjkli sandım anlamıyorum
Hatta gustavo+ozan+mesutun maaşları belhandanın yarısı
Bu da hıncal gibi fbnin yaptığı hiçbir işi beğenmiyor galiba ondan öyle sandım yıllardırLefterden buyuk fenerli
A Spor binasının 20 metre ilerisinde ambulans hazır bulunuyordur bunlar programa çıktığında.Turkiyedeki yorumcularin yuzde 80i guncel futbolu bilmiyor ozellikli 50 yas ustu.
Suna bak spor programi mi yoksa ''huzura dogru'' programi mi belli degil
Ekli dosyayı görüntüle 111329
Ekli dosyayı görüntüle 111330
O en azından Galatasaraylı ve az çok muhabirlik geçmişi var.Rodop da paylasilmasin adamin tutan 1 haberi yok
Beğenmiyor değil doğru olanı söylüyor.Bu da hıncal gibi fbnin yaptığı hiçbir işi beğenmiyor galiba ondan öyle sandım yıllardır
Gelecek senenin yapılanması diyorum zaten, devre arası bunların hepsinin gelme ihtimali bence yok.kerem'in defansif zaafiyetleri çok fazla, bu haliyle en fazla 60'dan sonra giren oyuncu olur ki güzel katkı sağlar bu şekilde. ne olursa olsun o bölgede feghouli kalıp o oynamalı.
Bu da hıncal gibi fbnin yaptığı hiçbir işi beğenmiyor galiba ondan öyle sandım yıllardır
Fblilere sorsan hepsi cumhuriyetçi atatürkçünün önde gideni ama konu para olunca en kral liboş oluyorlarOndan sonra "Aziz bizim başımızda 20 sene nasıl kaldı". Ulan sizin bu iq ile hayatta kalmanız tez konusu olur be![]()
allah aşkına emre akbaba nın herşeyi on numara yakerem'in defansif zaafiyetleri çok fazla, bu haliyle en fazla 60'dan sonra giren oyuncu olur ki güzel katkı sağlar bu şekilde. ne olursa olsun o bölgede feghouli kalıp o oynamalı.