Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama para ihtimali varken derhal satılmalı, Belhanda örneği gibi elimizde kalacak çok başımız ağrıyacak, hoca Donk'tan vazgeçmez, geçse bile bu isim Ferro olur.

Fırsat transferi nedir değerli bir oyuncunun uygun bir şekilde alınması yada kiralanmasıdır, Yedlin İrfan Visca hoca zaten zikrediyor, fırsat transferi açık ara GEDSON'dur, bu oyuncuyu alma ihtimalimiz sıfır ama boşa çıkıp kiralama ihtimalimiz kesinlikle var, bize düşerse çok ama çok iyi olur, Falcao'dan da kurtulmak lazım gerekirse anlaş sezon sonuna kadar 3 alacağı varsa 1 ver gönder ama elimizde tutmamız külliyen zarar yazıyor. Babel iyi niyetli olsada kontratı iyi niyetli değil çıkma ihtimalimiz varsa çıkalım bir yerlere verelim kiralayalım, Belhanda Feghouli ise 2-3 ne tutturursak vermek lazım, ne geldi hoşgeldi diyeceksin artık, ben bu sezonu gerçekten çok büyük hedeflerle izleyip beklemiyorum ama gelecek sene için çok iyi bir yapı kuruluyor totalde baktığımızda

Muslera
Yedlin Ferro Marcao Alioski
Taylan
Kerem Gedson İrfan Onyekuru
Mohamed​
kerem'in defansif zaafiyetleri çok fazla, bu haliyle en fazla 60'dan sonra giren oyuncu olur ki güzel katkı sağlar bu şekilde. ne olursa olsun o bölgede feghouli kalıp o oynamalı.

Düsünün fenerbahce 1-0 GS Dakika 82‘

Muhammed Mustafa oyuna giriyor bei iki kafa golüyle 1-2 kazaniyorouz.

kerem'in defansif zaafiyetleri çok fazla, bu haliyle en fazla 60'dan sonra giren oyuncu olur ki güzel katkı sağlar bu şekilde. ne olursa olsun o bölgede feghouli kalıp o oynamalı.
Gelecek senenin yapılanması diyorum zaten, devre arası bunların hepsinin gelme ihtimali bence yok.

Bugün bizimkiler görüşme yapar diye düşünüyorum İrfan için, olacaksa da bu iş daha Fenere dönmez açıklanır.

Biz bu maçlara kadar Onyekuru ve Muslera olmadan geldik şimdi ikisi birden döndü inşallah forvete Mohamed sağ beke Yedlin eklenirse çok değişir işin rengi, tabii en az Muslera'nın Onyekuru'nun dönmesi kadar önemli bir şey varsa o da Feghouli'nin dönmesi, Feghouli'nin sakatlığı ciddi bir şey değildir de Fenerbahçe maçına yetişir umarım

Akbaba'yla Linnes'le Fatih'le bu kadar oluyor anasını satayım

allah aşkına emre akbaba nın herşeyi on numara ya
defansı
hucumu
adam 2 metre oteye pas atamıyor bundan rezil defans mı olur.

dün herif mactan cıktı takımın enerjisi değişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt