Serhat Ferhat
Parçalı Üye
- 6 Eylül 2020
- 2.982
- 3.635
- 603
O eski Cim Bom Old Boys olacaktı.bu rıdvan'ı dövelim artık
Çene reisi bulmak lazım, tam ona göre bir görev.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O eski Cim Bom Old Boys olacaktı.bu rıdvan'ı dövelim artık
Transfer olmazsa ikimiz ağlıcaz , olursa yeni can karabacak olucaz gibi duruyor
Beni evden kacmaya mi tesvik ediyorsan rengoyapacak sey belli renkdas. ama ya dayak yiyeceğin yerde durmayacaksin yada dayak yemeyecek şekilde hareket edeceksin![]()
Fenerbahçe gider.Sonucta görüsülüyor iste
Bi kiz size seni istemiyorum kesin dese babasina kizi istemeye gidermisiniz
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru mudur acaba?
İrfanı ismi aramızda soğumalara sebep oldu.Hahahahs aynen![]()

Aynen öyle. Bu futbolcuların herşeyi paraBeyler İrfan çıkıp medyaya niye fbye teşekkürler ama galatasarayda oynamak istiyorum diyemiyor. Futbolcu parayı kim verirse orda oynar gerisi hikaye.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eğer bu transfer haddini aşan meblağlar yapılacak ise , böyle bir işe girişmek lazım.Twitter da Erden Timur sponsor olmuş dedikoduları var
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yahu herkesin dilinde bir 2 3 milyona irfandan iyileri alınır var, abi saysanıza şu 2 3 milyona irfandan iyi topçuları. Sen 3 milyon euroyu babele belhandaya 1 yıllık maaş olarak veriyorsun yahu belhandanın 1 yıllık maaşıyla irfanın bonservisi nasıl aynı olsun, mısır ligindeki topçuyu bile aylarca pazarlıkla 5 milyon euro ya anca alıyorsun. Sanırsın irfanı değil de aytaçı konuşuyoruz. Berat denilen 1 yıllık topçu bile 2.5 milyona gitti ki çok ucuza gittiğini konuştu millet forumda, berat için 2.5 ucuz ama irfan için 4-5 fazla.Arkadaşlar kafayı mı yedik anlamadım
İrfan için 7,5 €’lar falan konuşuluyor
Yanında da bir dolu oyuncu verecekmişiz
Yetmezmiş satışın da yarısını verecekmişiz
Avrupada bile bu paralar yok artık pandemiden dolayı
2 bilemedin 3 milyona irfandan çok daha iyileri alınır
Adam basın ve sosyal medya yoluyla sanki her maçı tek başına çevirecek star algısı oluştrudular
Göksel iyi kumpas kurmuş, 2-3 milyon anca edecek adam için milleti ayağına çağırıyor
Yok marsilya istedi, ehe ühe şakaydı o fener istiyor
İrfan 3 milyon, yerli oyuncu abi 4 verilir, ooo hoca istiyor 5, bu saatten sonra 6 verip almak lazım, vay fener 7 vermiş 7,5 olsun
Bu ne abi