- 1 Ağustos 2014
- 63.862
- 75.071
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Irfan ile Diagneyi kiyaslamayalim lutfen. Irfan'a ayip oluyor.Bu irfan işinden fena kazık yiyeceğiz gibi duruyor. Bari iyi oynasada verdiğimiz paraya değse. Diagne gibi olursa kulüp batar bu sefer.
Olum sende hiçbir şeyi beğenmiyon daha tweet getirmiyorum küstümDuyumcu abimiz kahvaltisini yaparken birtakım şeyler düşünmüş yine![]()
İrfana kadar topçu mu kalmadı dünyada? Ayrıca bu herifler zamanında Elif Elması 180 bin yuroya aldı. Biz de bulabiliriz böyle topçu. İrfan da Bırakın alsın Fenev 10 milyona. Ellerinde patlayacak. Demedi demeyin.Yahu herkesin dilinde bir 2 3 milyona irfandan iyileri alınır var, abi saysanıza şu 2 3 milyona irfandan iyi topçuları. Sen 3 milyon euroyu babele belhandaya 1 yıllık maaş olarak veriyorsun yahu belhandanın 1 yıllık maaşıyla irfanın bonservisi nasıl aynı olsun, mısır ligindeki topçuyu bile aylarca pazarlıkla 5 milyon euro ya anca alıyorsun. Sanırsın irfanı değil de aytaçı konuşuyoruz. Berat denilen 1 yıllık topçu bile 2.5 milyona gitti ki çok ucuza gittiğini konuştu millet forumda, berat için 2.5 ucuz ama irfan için 4-5 fazla.
İrfan'ı 8 ve altına alırsak benim için transfer başarısıdır. 5'e falan alırsak apoyla ilgili tüm laflarımı geri alırım. Gelsin uzun yıllar bu formayı giysin irfan. Çok önemli transfer, adamın idamesi yok. Sınır olmasa dahi yerli oyuncu önemli takımda, bu yaşta bu kalitede var mı başka yerli alabileceğimiz adam?
Bu irfan işinden fena kazık yiyeceğiz gibi duruyor. Bari iyi oynasada verdiğimiz paraya değse. Diagne gibi olursa kulüp batar bu sefer.
Şu yönetime yine tepki verelim diyorum ama sonra İrfan kazığını taraftar attı olacak adı
Tepki koymayıp akışına bırakalım diyorum transferi orta sahasız kapatırsak adı taraftar
neden tepki vermedi olacak
Ne hallere düştük yav
bir an önce karar Verde ona göre davranalım renktaş haber bekliyoruz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
öyle bir açıklama yapmak doğru olmaz. zaten hem fenere hem göksele demiştir.Beyler İrfan çıkıp medyaya niye fbye teşekkürler ama galatasarayda oynamak istiyorum diyemiyor. Futbolcu parayı kim verirse orda oynar gerisi hikaye.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Özür dilerimOlum sende hiçbir şeyi beğenmiyon daha tweet getirmiyorum küstüm
Herkes sallıyor. Göksel in olduğu yerde siyasi baskı olmayacak? Oyuncu bu kadar açık şekilde bizi isterken fenere giderse tek sebebi siyasi baskı olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 111389
Bizimle daha transferi felan gündemde değilken de söyledim hala söylüyorum. Avrupada irfan çapında bir oyuncuyu şuan 10-15 arasına da getiremezsin.Yahu herkesin dilinde bir 2 3 milyona irfandan iyileri alınır var, abi saysanıza şu 2 3 milyona irfandan iyi topçuları. Sen 3 milyon euroyu babele belhandaya 1 yıllık maaş olarak veriyorsun yahu belhandanın 1 yıllık maaşıyla irfanın bonservisi nasıl aynı olsun, mısır ligindeki topçuyu bile aylarca pazarlıkla 5 milyon euro ya anca alıyorsun. Sanırsın irfanı değil de aytaçı konuşuyoruz. Berat denilen 1 yıllık topçu bile 2.5 milyona gitti ki çok ucuza gittiğini konuştu millet forumda, berat için 2.5 ucuz ama irfan için 4-5 fazla.
İrfan'ı 8 ve altına alırsak benim için transfer başarısıdır. 5'e falan alırsak apoyla ilgili tüm laflarımı geri alırım. Gelsin uzun yıllar bu formayı giysin irfan. Çok önemli transfer, adamın idamesi yok. Sınır olmasa dahi yerli oyuncu önemli takımda, bu yaşta bu kalitede var mı başka yerli alabileceğimiz adam?
Yok yav ne münasebetBeni evden kacmaya mi tesvik ediyorsan rengo![]()
Yerli futbolcuya neden 7m€ verelim ?irfanı ısrarla fenere gitmesini isteyenlere almayın birsüre siteye gitsnler antuda takılsınlar