Birtan ŞAHİN
Kırmızı Üye
- 6 Temmuz 2012
- 2.007
- 283
- 1.043
Bu işleri medyaya duyurmadan bitirecen .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İrfan'ın Lemina kadar bile etki göstereceğini sanmıyorum bizde. İnşallah yanılırım..İrfan için bahsedilen paraların yüksek olduğunu kabul ediyorum. En azından ülke şartlarında artık bunların uçuk fiyatlar olduğunu düşünüyorum ama biz yakın geçmişte şu 3 kiralık futbolcuya ne kadar ödedik? Bize 1 sezonluk maliyeti ne kadar oldu? İrfan gelirse en az 4 yıllık bir anlaşması olacak muhtemelen. Bunları da düşünerek yorum yapalım bence.
Lemina: 3.050.000
Seri: 4.300.000
Nzonzi: 3.250.000
Toplam: 10.600.000€ bizimle gelecek sezon olmayacak oyunculara sadece günü kurtarsın diye ödedik. Nzonzi'den yarım sezonda çıktık tamam ama buna yeltendik. Seninle bir geleceği olmayan adamlara tek sezonda 10.6 milyon.
Evet o paralara çıkabiliyorsak İrfan yerine farklı yabancı bir oyuncu için de uğraşabiliriz ama ödeme yöntemi muhtemelen farklı olacak. Avrupa kulüplerini buna ikna etmek zor oluyor. Kaç futbolcuyu kaçırdık böyle.
lemina top oynadı mı bizdeİrfan'ın Lemin kadar bile etki göstereceğini sanmıyorum bizde. İnşallah yanılırım..
Nereye kayboldu onlar yaBoupendza alınmalı demiştim geçen hafta. Süperligden topcu alınmazcılari kızdırdık ama herif baya baya iyi topçu
Düşün işte..lemina top oynadı mı bizde
8-1-1 oynatır kontradan gol bulur bize karşı 1-0 yeniliriz Başak'a sonra Fenerbahçe'ye de yenilip lige havlu atarız maalesef.
Gösterir göstermez orasını oynamadan bilemeyeceğiz. Lemina sakatlık sorunu olmasaydı çok farklı özellikleri olan, kalbur üstü bir futbolcuydu. Sadece tapusu bizde olmayan oyunculara daha geçen sezon 10.6 milyon ödedik. İrfan'a bugün 8 milyon versek bile 4,5 sezon boyunca bizde oynayacak bir orta sahamız olacak öyle ya da böyle. Yılda 1.8 milyon yapıyor, maaşı da eklesek hadi 1.8 gibi uçuk bir maaş alsa bile 3.6 milyon yapıyor. Orta sahana aldığın ilk 11 oyuncusu için göze alınabilecek bir miktar olduğunu düşünüyorum. Riskleri tabi ki olacak, her futbolcu için geçerli bu.İrfan'ın Lemin kadar bile etki göstereceğini sanmıyorum bizde. İnşallah yanılırım..
Geçenki konuyu bilmiyorum da, süperligten yabancı alınmaz. Biz anadolu takımı değiliz rakipler farklı oynuyor, başakşehirin haftaya bize nasıl oynadığını görürsünüz.Nereye kayboldu onlar ya![]()
Ben Göksel Gumusdag in Galatasarayli olduğuna inanmiyorum Eğer Galatasaraylı olsaydı İrfan çoktan Galatasarayimizdaydi
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok zaten oynamadan bilemeyiz dediğin gibi. Sadece biraz hırs transferi olacak, fazlası değil gibi geliyor işte..Gösterir göstermez orasını oynamadan bilemeyeceğiz. Lemina sakatlık sorunu olmasaydı çok farklı özellikleri olan, kalbur üstü bir futbolcuydu. Sadece tapusu bizde olmayan oyunculara daha geçen sezon 10.6 milyon ödedik. İrfan'a bugün 8 milyon versek bile 4,5 sezon boyunca bizde oynayacak bir orta sahamız olacak öyle ya da böyle. Yılda 1.8 milyon yapıyor, maaşı da eklesek hadi 1.8 gibi uçuk bir maaş alsa bile 3.6 milyon yapıyor. Orta sahana aldığın ilk 11 oyuncusu için göze alınabilecek bir miktar olduğunu düşünüyorum. Riskleri tabi ki olacak, her futbolcu için geçerli bu.