Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan için bahsedilen paraların yüksek olduğunu kabul ediyorum. En azından ülke şartlarında artık bunların uçuk fiyatlar olduğunu düşünüyorum ama biz yakın geçmişte şu 3 kiralık futbolcuya ne kadar ödedik? Bize 1 sezonluk maliyeti ne kadar oldu? İrfan gelirse en az 4 yıllık bir anlaşması olacak muhtemelen. Bunları da düşünerek yorum yapalım bence.

Lemina: 3.050.000
Seri: 4.300.000
Nzonzi: 3.250.000

Toplam: 10.600.000€ bizimle gelecek sezon olmayacak oyunculara sadece günü kurtarsın diye ödedik. Nzonzi'den yarım sezonda çıktık tamam ama buna yeltendik. Seninle bir geleceği olmayan adamlara tek sezonda 10.6 milyon.

Evet o paralara çıkabiliyorsak İrfan yerine farklı yabancı bir oyuncu için de uğraşabiliriz ama ödeme yöntemi muhtemelen farklı olacak. Avrupa kulüplerini buna ikna etmek zor oluyor. Kaç futbolcuyu kaçırdık böyle.

İrfan için bahsedilen paraların yüksek olduğunu kabul ediyorum. En azından ülke şartlarında artık bunların uçuk fiyatlar olduğunu düşünüyorum ama biz yakın geçmişte şu 3 kiralık futbolcuya ne kadar ödedik? Bize 1 sezonluk maliyeti ne kadar oldu? İrfan gelirse en az 4 yıllık bir anlaşması olacak muhtemelen. Bunları da düşünerek yorum yapalım bence.

Lemina: 3.050.000
Seri: 4.300.000
Nzonzi: 3.250.000

Toplam: 10.600.000€ bizimle gelecek sezon olmayacak oyunculara sadece günü kurtarsın diye ödedik. Nzonzi'den yarım sezonda çıktık tamam ama buna yeltendik. Seninle bir geleceği olmayan adamlara tek sezonda 10.6 milyon.

Evet o paralara çıkabiliyorsak İrfan yerine farklı yabancı bir oyuncu için de uğraşabiliriz ama ödeme yöntemi muhtemelen farklı olacak. Avrupa kulüplerini buna ikna etmek zor oluyor. Kaç futbolcuyu kaçırdık böyle.
İrfan'ın Lemina kadar bile etki göstereceğini sanmıyorum bizde. İnşallah yanılırım..

Son düzenleme:
Cenk BJKye dönmüş

İrfan'ın Lemin kadar bile etki göstereceğini sanmıyorum bizde. İnşallah yanılırım..
Gösterir göstermez orasını oynamadan bilemeyeceğiz. Lemina sakatlık sorunu olmasaydı çok farklı özellikleri olan, kalbur üstü bir futbolcuydu. Sadece tapusu bizde olmayan oyunculara daha geçen sezon 10.6 milyon ödedik. İrfan'a bugün 8 milyon versek bile 4,5 sezon boyunca bizde oynayacak bir orta sahamız olacak öyle ya da böyle. Yılda 1.8 milyon yapıyor, maaşı da eklesek hadi 1.8 gibi uçuk bir maaş alsa bile 3.6 milyon yapıyor. Orta sahana aldığın ilk 11 oyuncusu için göze alınabilecek bir miktar olduğunu düşünüyorum. Riskleri tabi ki olacak, her futbolcu için geçerli bu.

Ben Göksel Gumusdag in Galatasarayli olduğuna inanmiyorum Eğer Galatasaraylı olsaydı İrfan çoktan Galatasarayimizdaydi

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eleştirdiğimiz Rize başkanı, Kayseri kraliçesi vs neden eleştiriyoruz; en azından kendi hesabıma söyleyeyim, başında bulundukları klübün menfaatlerini unuttukları için. Bu yüzden göksele kızmam, Galatasaraylılığını başkanlık süreci boyunca askıya almalı ve aksi takdirde ihanet etmiş olur. Ancak ortalıkta dolaşan iddialara bakılırsa ve dolayısıyla da Ederini bulmuşsa oyuncu satmıyorsa ve ortalığı kızıştırmak için takım adı ortaya atıyorsa o zaman da ahlaksızlık yapmış olur ve yalancıdır. Ancak işin iç yüzünü bilmediğim için birşey diyemem.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gösterir göstermez orasını oynamadan bilemeyeceğiz. Lemina sakatlık sorunu olmasaydı çok farklı özellikleri olan, kalbur üstü bir futbolcuydu. Sadece tapusu bizde olmayan oyunculara daha geçen sezon 10.6 milyon ödedik. İrfan'a bugün 8 milyon versek bile 4,5 sezon boyunca bizde oynayacak bir orta sahamız olacak öyle ya da böyle. Yılda 1.8 milyon yapıyor, maaşı da eklesek hadi 1.8 gibi uçuk bir maaş alsa bile 3.6 milyon yapıyor. Orta sahana aldığın ilk 11 oyuncusu için göze alınabilecek bir miktar olduğunu düşünüyorum. Riskleri tabi ki olacak, her futbolcu için geçerli bu.
Yok zaten oynamadan bilemeyiz dediğin gibi. Sadece biraz hırs transferi olacak, fazlası değil gibi geliyor işte..

Diyorum ya inşallah yanılırım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt