Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu şampiyonluk sayıları doğru mu?
Doğruysa eğer bizim 37 oluyor.
Kuşlar yine işlerine gelenleri sayıp işlerine gelmeyenleri saymamis
Doğruysa eğer bizim 38 oluyor.
irfanla senmi konuştun hocam , Şaban abi kim ironimi yapıyorsunArkadaş dinlemiyorsunuz diyorum dün Irfanla konuştum. Adam gitmek istemiyorum dedi. Bir kez daha Şaban abiye buradan selamlar. Sabah kolpa diyenleri de esefle kınıyorum. Bizde yalan hilaf olmaz.![]()
Kılınc ı harcamak için çok erken. Adam MHK gibi doneklik yapmadı Fener teklifinden sonra GS de ısrar etti. Yoksa Fenerin yaptığı çirkefliği biz adama yapmış oluruz. Ama Şener Linnes ve Akbaba için hem fikirim. Kurtulmuş oluruzŞener-Linnes-Akbaba-Kılınç'tan en azından 2'sini göndermek İrfan'ın gelmesinden bile daha büyük bir transfer başarısı olur.
adamlar saydıkları isimlerden birini istiyor sadece + para demişler doğruysa tabiiki sagbek veremeyiz zaten , Joe daltonun gidip linnesin kalması mantıklı, yanında akbaba veya Ömer verilse 2 çöpten kurtulmuş ta oluruz
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnşallah şu şampiyonluklar hakkında başvuru yaparlar
@mustafa cengizYav bosverin su yoneticinin dedigini , transfer odaklanin transfere
Ayrıca 4 milyon ve üzeri her rakam irfan için fazladır. Marsilya filan hep fiyat artırma numaraları.Kılınc ı harcamak için çok erken. Adam MHK gibi doneklik yapmadı Fener teklifinden sonra GS de ısrar etti. Yoksa Fenerin yaptığı çirkefliği biz adama yapmış oluruz. Ama Şener Linnes ve Akbaba için hem fikirim. Kurtulmuş oluruz