Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardesim biz nerede yasiyoruz ya. Bir spor kulubu baskani, yoneticileri ulke gundemine yon veriyor.

Yorumcusu Cumhurbaskani ile gorusup millete cakas atiyor. Transfer isine giriyor, Mhk baskani atiyor.

Baskani hile hurda ile transfer yapiyor, limit aciyor, hayali sampiyonluklari aliyor.Bir yandan Cumhurbaskani yaliyor, obur yandan muhakefeti yaliyor. Yerine gore son kale, laik, demokrat yerine gore en muhafazakar

Siyaset ise o takim transfer yapinca, ulkenin yardim kurulusu Kizilaya bile hosgeldin mesaji attiriyor

Lan ne bicim ulke burasi.Hic mi hak hukuk yok.Yahu hickimseden korkmuyorsunuz, Allahdan da mi korkmuyorsunuz.Yeter artik namussuz herifler yeter.

Allahin biraz ilahi adaleti varsa bugunden mezara kadar ettiklerinizi bulursunuz.Olunce de zaten yatacak yerleri yok.

Yalnız hiç umudum yoktu ama İrfan bildiğin Metin Oktay ruhuyla emin adimlarla yürüyor.

20 yıldır yaşamadıkları kepazelik kalmadı hala ne utanıyorlar ne ders alıyorlar. Ulan her şeyi geçtim , şikenin ertesi sezonu yarışabilin diye size sistem uydurdular süper final diye , orada da Allah'ın adaleti şaşmadı kendinize en güvendiğiniz anda ve yerde sahanızda şampiyon olduk. Bu katakullilerden ders alır insan , Allah belanızı veriyor yıllardır hala aynı ayak oyunları aynı çirkin hareketler. İflah olmaz bunlar , bunlarla kutuplaşmak düşmanlaşmak boynumuzun borcudur.

Kılınc ı harcamak için çok erken. Adam MHK gibi doneklik yapmadı Fener teklifinden sonra GS de ısrar etti. Yoksa Fenerin yaptığı çirkefliği biz adama yapmış oluruz. Ama Şener Linnes ve Akbaba için hem fikirim. Kurtulmuş oluruz

Bence Kılınç da Galatasaray seviyesi topçu değil ama evet harcamak için erken, hoca da yedirmez zaten. Bu isimler arasında sağlam bir fizik ve mental yapıyla tek bu seviye topçu Akbaba, onun da cesedi bize kaldı ne yazık ki.

Fark ettiniz mi? Baktılar takım yaprak gibi top oynuyor. Taraftarlarına yine bir oyuncak konu buldular. Sonunuz yakındır

Irfan candan soğudum iyice moku cikti.Ya gel ya gelme 10 milyon euro verilecek topcu degil şikeci fenerin gazina gelinmesi yanliş.

En güzel cevabı sahaya odaklanıp şampiyon olarak vermeliyiz zira adamlar günde 2-3 kere bizi konuşuyor sosyal medyada paralı adam tutup algı yapıyorlar, siyasiler, medya herkes organize olmuş bunları şampiyon yapmak için hangi birine cevap vereceksin. İşimize odaklanmalıyız bizi saha dışına çekmeye çalışıyorlar.

Ben bizim yöneticilerimiz ne iş yapıyor şaşıyorum. Neden bir allahın kulu çıkıp bunlara hadlerini bildirmiyor. FT yi her konuda savunan biri değilim ama bu konuda çok hak veriyorum sanki bunlarla savaşması gereken tek kişi kendisiymiş gibi uğraşıyordu bırakınca meydan bu çirkeflere kaldı.

Kardesim biz nerede yasiyoruz ya. Bir spor kulubu baskani, yoneticileri ulke gundemine yon veriyor.

Yorumcusu Cumhurbaskani ile gorusup millete cakas atiyor. Transfer isine giriyor, Mhk baskani atiyor.

Baskani hile hurda ile transfer yapiyor, limit aciyor, hayali sampiyonluklari aliyor.Bir yandan Cumhurbaskani yaliyor, obur yandan muhakefeti yaliyor. Yerine gore son kale, laik, demokrat yerine gore en muhafazakar

Siyaset ise o takim transfer yapinca, ulkenin yardim kurulusu Kizilaya bile hosgeldin mesaji attiriyor

Lan ne bicim ulke burasi.Hic mi hak hukuk yok.Yahu hickimseden korkmuyorsunuz, Allahdan da mi korkmuyorsunuz.Yeter artik namussuz herifler yeter.

Allahin biraz ilahi adaleti varsa bugunden mezara kadar ettiklerinizi bulursunuz.Olunce de zaten yatacak yerleri yok.
Yeni Türkiye

Hem Emre akbabayi onca sakatliga ragmen medyanin onune atmak Hem de irfan dan durus beklemek bana insani gelmiyor .
Insanlarin yaptiklari maalesef cabuk unutuluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt