- 19 Mart 2014
- 29.685
- 31.079
- 2.718
Irfan net duruyor. Bakın Fenere gitmeyecek. Başakta kalır oraya gitmez.Abi umarım irfan dik durur ve hem sen mahcup olmazsın hem sitede irfanı fenere göndermeye çalışan cinslere ders olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Irfan net duruyor. Bakın Fenere gitmeyecek. Başakta kalır oraya gitmez.Abi umarım irfan dik durur ve hem sen mahcup olmazsın hem sitede irfanı fenere göndermeye çalışan cinslere ders olur
Etmaaaaaa
Geldi mi ?
Yedlin ya da Mami için kap gelecektir, onu paylaşmıştır. İrfan transferi bitmez hemen galiba. Bitmez değil mi? Bitmez bitmez, biter mi acabaKalbime iner

Bana öyle yada böyle bitecek gibi geliyor.Yedlin ya da Mami için kap gelecektir, onu paylaşmıştır. İrfan transferi bitmez hemen galiba. Bitmez değil mi? Bitmez bitmez, biter mi acaba![]()
![]()
Banada diyorlar çok taktın irfana benim derdim bize gelmese bile fenere gitmesin duruş gostersin görsün önünde olan yaşananları ayrıca yönetici olsam fatih hoca için alırdım adam ilk defa isim verdiIrfan net duruyor. Bakın Fenere gitmeyecek. Başakta kalır oraya gitmez.
kendi iddalarına göre onlarında 1907 den itibaren 43-44 felan diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Bizim taraftar gerçekten garip. Bizde 38 isteriz diyorlar. Tümden reddetmemiz lazim. Ne kadar doğru araştırmadım ama Cumhuriyet öncesi fenerinde 44 oluyormuş , Dediğin gibi Yusuf Günay güvenip iş yapmamak lazım.yapmayın tff kuruluş tarihi 1923 !!
yusuf günayı ciddiye almayın.
Hocam orası öylede 1903 yılında İstanbul Ligi Kurulmuş Şikeciler Bu ligde aldıkları Şampiyonlukları saydırmak istiyorlar.Bizde aynısını istiyoruz?yapmayın tff kuruluş tarihi 1923 !!
yusuf günayı ciddiye almayın.