Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedlin'i anladık yav diğer isimler gelsin artık

Burda kabahat irfandadır. Çıkıp fblilere de götsele de ben Galatasarayda oynamak istiyorum dese fb gidip teklif meklif yapamaz. Ama o da alternatif kapıyı kapatmak istemiyor, fb de olsa olur diyor demem ki. Belki de haklı, adamın işi sonuçta profesyonel dünya.

TFF Tarihçesi TFF

İngilizlerin ve Rumların ortaklaşa kurduğu Kadıköy Futbol Kulübü bu anlamda İstanbul'un ilk kulübüdür. Fakat çıkan anlaşmazlıklar neticesinde İngilizler Moda Futbol Kulübü'nü kurmuş, ardından Kadıköylü Rumlar, Elpis ve Imogene kulüplerini kurarak İngilizleri takip etmiştir. Bunun ardından aynı takımların katılımıyla 1903 yılında İstanbul Futbol Ligi kurulmuştur. İstanbul'da bir futbol liginin kurulması, bu coğrafyada futbolun daha da yaygınlaşacağının ilk işareti olmuştur. Türk gençlerinin de bu yeni kurulan takımlara olan ilgisi, zamanla 'Biz niye bir futbol takımı kurmuyoruz'' fikrine dönüşünce ilk resmi futbol takımımız da ortaya çıkmıştır. 1905'te Mekteb-i Sultani'nin 10. sınıf öğrencileri, arkadaşları Ali Sami Yen'in önderliğinde Galatasaray'ı kurmuştur. Galatasaray, 1905-1906 sezonunda İstanbul Ligi'ne katılmış, 1907-1908'de ise kazandığı ilk şampiyonlukla Türk futbol tarihi için bambaşka bir başlangıcı müjdelemiştir. Ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş onları takip edince Türk futbolu yeni bir boyuta doğru ilerlemeye başlamıştır.

Bizim Luyindama veya başka bir oyuncuyu son dakika satma durumu olmazsa eğer irfan'i normal satın alma opsiyonu ile kiralayacagimizi düşünüyorum.

Ör: 1 milyon Euro 6 ay kiralık 30 hazirana kadar 7-8 milyon Euro verirsek eğer alma hakkımız olur gibi bir şey olacak bence

Çünkü zorunlu alma olunca ffp'ye etki ettiği için kimseyi satamazsak eğer zorunlu satın alma koyamayiz.

Eğer böyle olursa kuşlar çıldırır.
Hem de Başak'in işine gelir Euro 2020 öncesi oyuncusunu kadro dışı bırakmak zorunda kalmaz

Burda kabahat irfandadır. Çıkıp fblilere de götsele de ben Galatasarayda oynamak istiyorum dese fb gidip teklif meklif yapamaz. Ama o da alternatif kapıyı kapatmak istemiyor, fb de olsa olur diyor demem ki. Belki de haklı, adamın işi sonuçta profesyonel dünya.
M topuz hemde canlı yayında yaptıda noldu tükürdüğünü yalattılar adama

para böyle bişey doğrusunu yapıyo şuan kendi açısından

----------------------Muslera----------------------
Yedlin-----Donk--------------Marcao-----Saracchi
-------------Belhanda------Taylan-----------------
Feghouli--------------Arda----------------Onyekuru
---------------------Mohamed---------------------

Şimdilik gelen oyuncularla birlikte hocanın kafasındaki 11 bu gibi. Ne diyorsunuz şampiyonluğa yeter mi?

Olay irfanda bitecek bence akbaba konusunda hatırlayın sikeciler 2 milyon daha fazla bonservis vermişti oyuncu sebebiyle biz almıştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt