Kerem Gündoğdu
Sarı Üye
- 1 Eylül 2016
- 821
- 687
- 753
Yedlin de 30una gelmeden sözleşmesi bitecek akıllanıyoruz yavaş yavaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafa bassa fbli olmazlardı zatenİrfan'ı isteyip en yakın arkadaşlarından Oğulcan'a laf etmek de ilginç hakkaten. Aralarında konuşup İrfan'ı iyice doldurur bizimkiler.
İrfancan denen şahıs bizi çok istiyorsa tepkiyi koyacak arkadaş, nasıl James Harden beni takaslamazsanız Nets'e antremana bile çıkmam
Biz olamazsak zaten TJK olacakbiz olamazsak kesinlikle bjknin şampiyon olması için çalışmalıyız
zengin loserlarıyla beraber batışlarını izlemek çok zevkli olacak
irfana 7 milyon verene kadar yıllık 4m 2 yıllık zorlanabilirdi aynı paraya denk geliyor ama oyuncu dehlemekte gerekirdi maaş bütçesi için , yoksa aynı hesap irfanı satmayacagimiz kesinBiz irfan'a odaklanana kadar neden Alex Teixera'yı zorlamadık? 10 milyon euro maaşçılar gelmeden yazayım adam hala boşta.
M topuz hemde canlı yayında yaptıda noldu tükürdüğünü yalattılar adamaBurda kabahat irfandadır. Çıkıp fblilere de götsele de ben Galatasarayda oynamak istiyorum dese fb gidip teklif meklif yapamaz. Ama o da alternatif kapıyı kapatmak istemiyor, fb de olsa olur diyor demem ki. Belki de haklı, adamın işi sonuçta profesyonel dünya.
Reis İki Tane daha Yarın Kaldı Ondan Sonra BitiyorYarınlara sövesim var. Bıktım hergün yarın yarın yarın.