Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
şu yusufa fazla para bayılmamışızdır inş 1.5 tan fazla etmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogrusunu soylemek gerekirse ben de yetersiz görüyorum. Ama oynadığı pozisyon kendisinin asıl mevkisi değil ve hiç oraya uyum sağlayacakmış gibi de durmuyor. Ama ona sıra gelene kadar takımdan gönderilmesi gerekenler arasında son sıralarda olur şu an için.Bence Kılınç da Galatasaray seviyesi topçu değil ama evet harcamak için erken, hoca da yedirmez zaten. Bu isimler arasında sağlam bir fizik ve mental yapıyla tek bu seviye topçu Akbaba, onun da cesedi bize kaldı ne yazık ki.
Luyindama'yı satacağız ama benceuyan uykundan![]()
1.5 dan fazla değildir verdiğimiz para.şu yusufa fazla para bayılmamışızdır inş 1.5 tan fazla etmez
sen niye atarlandın hayırdır. sonraki tweetleri görmedimGözünüz kapalı mı takip ediyosunuz forumu ya
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayale gerek yok kadikoyde kucak dansı yapıyor bu kulüp şu an.Kendisini istemeyen oyuncuların peşinde sürünen
Alamadığı yıldızlara beleşten kavuşmaya çalışan
Sahada 12.adamlarıyla taraftarının yüzleri gülen
Her açıdan rezalet , midesiz bir kulüp hayal edin
Alternatifsiz bence tek isim zira forvet dövmek lazım bazı maçlardapek beğenemedim bu futbolcuyu ama Taylan'a da alternatif lazım..

İrfan feneri istiyor mu diye Erol'a sordular. O şu an Başak'ın oyuncusu dedi
Luyindama'yı satacağız ama bence