Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf
Yedlin
İrfan

kesin geliyo gibi artık

şu sürpriz transfer işi noldu acaba ferro gedson haberleri kesildi birden

Alper Pirşen, Max Kruse ayrıldığında dava açmak için kulübü fişekleyen hukukçuymuş. 18 milyon kazanma umuduyla girmiş yola. :puhaha:
Ellerindeki şampiyonluklardan olurlarsa şaşırmayın.

"Kruse'nin poker oynadığını düşünüyorum, büyük bir risk aldığını düşünüyorum." :red:

Youssouf gelirse İrfan gelmez diye bir şey yok hoca dün ne dedi fırsat transfer(ler)i olabilir. Taylan - Youssouf - İrfan yapıp ön alanda İrfanı tamamen geri dönüşsüz serbest bile oynatabilirsin çeşitlilik iyidir.

90 yılların ortalarına kadar bu şerefsizler şampiyonluklarda 13 - 10 öndeydi. O zamanlar ve 2000'li yıllarda hiç sesleri çıkmıyordu.
Biz ne zaman 4. yıldızı armanın üstüne yerleştirirken bunların da bir tarafına monte ettik, işte o zaman hoplamaya başladılar 28 şampiyonluk diye.
Aranın açılıp gitmesinden korkuyorlar. Bunun adı g.t korkusu..
Tek dertleri sahada bükemedikleri bileği, eski şikeci başkanları gibi tarla sürerek bükmek..
Ayrıca kupa şampiyonluk sayına görede para alıyorsun her sene. Bunlar tam şeref yoksunu

Ya adam ne desin? Bizim bu yönetim malın önde gideni başkanın fatih terim kompleksi yüzünden ortasahaya 75. Transferimizi yapıyoruz mu desin..
Fenerli arkadaşım var tek bir soru sordum ona dedim ki yaptığınız transferleri düşün sence 1 tanesini bile Erola sormuslarmidir ve erolmu yada emre ve koç acunmu karar veriyor dedim hayır diyemedi o çaresizliği görmek yetti bana

Muslera
Yedlin luyi marcao tasdemir
Yusuf
Feghouli(belhanda) arda(kilinc)
Kerem mohamed onyekuru

Yedlin ve ucuz yusuf transferleri iyide irfan transferi kapam hala soru işareti bahsedilen rakamlar çok yüksek şu piyasada onun yerine kiralık gedson yada benzeri bir oyuncu daha akıllıca bence birde luyiyi satıp defans alırsak güzel bir transfer dönemi geçirmiş oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt