- 1 Ağustos 2014
- 63.862
- 75.072
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen niye atarlandın hayırdır. sonraki tweetleri görmedim

arada ki 1 =+1 opsiyon olacaktır.ESPN 3.5 yıl diyor bizimkiler 2.5 yıl bakalım kim haklı çıkacak?
Malatyanın acilen paraya ihtiyacı var satarlarsa o yüzden ucuza satarlar yoksa koç sevici gevrek 3 milyondan aşağıya vermezdi
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bundan sonra her sayfayı detaylı inceler sana raporlarım, başka isteğin var mı1 sayfa geride ki paylaşımları da mı görmüyorsun anlamadım ki
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Youssuf anlamsız bir transfer. Oynamayacak. Sene sonu da oynamak istiyorum diye bir Anadolu kulübüne geri dönecek.
O zaman istedikleri şampiyonluklara bak tarih profesörü!yapmayın tff kuruluş tarihi 1923 !!
yusuf günayı ciddiye almayın.
Ayrıca kupa şampiyonluk sayına görede para alıyorsun her sene. Bunlar tam şeref yoksunu90 yılların ortalarına kadar bu şerefsizler şampiyonluklarda 13 - 10 öndeydi. O zamanlar ve 2000'li yıllarda hiç sesleri çıkmıyordu.
Biz ne zaman 4. yıldızı armanın üstüne yerleştirirken bunların da bir tarafına monte ettik, işte o zaman hoplamaya başladılar 28 şampiyonluk diye.
Aranın açılıp gitmesinden korkuyorlar. Bunun adı g.t korkusu..
Tek dertleri sahada bükemedikleri bileği, eski şikeci başkanları gibi tarla sürerek bükmek..
Fenerli arkadaşım var tek bir soru sordum ona dedim ki yaptığınız transferleri düşün sence 1 tanesini bile Erola sormuslarmidir ve erolmu yada emre ve koç acunmu karar veriyor dedim hayır diyemedi o çaresizliği görmek yetti banaYa adam ne desin? Bizim bu yönetim malın önde gideni başkanın fatih terim kompleksi yüzünden ortasahaya 75. Transferimizi yapıyoruz mu desin..
bundan sonra her sayfayı detaylı inceler sana raporlarım, başka isteğin var mı
Hakem TFF şike yetmez bunlar gelirse inşallahYedlin-Youssuf-İrfan-Ferro