Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan geldi diyince sorun yok
Gidecek oyuncuyu söyleyince ifşalamış olmıyim

senin ben yalanını seveyim tüzemen

İrfan'ın alternatifi Yusuf işte yav. İrfan gelirse zaten orta sahada 10 topun 5'i yerine 2'sini kaybedip baskıya girmeyiz, Taylan da o baskıyı kaldırır. Yusuf gelirse çok kaybettiğimiz topu geri alır, Taylan'dan daha yırtıcı ve eforlu bir adama kavuşuruz. Biri olmazsa diğerinin olması absürd değil bu halde. Tabii ki normal şartlarda Galatasaray çapında kulübün 2'sini de alıp alternatifli bir rotasyona geçmesi icap eder ama Aytaç Kara için Ciner'i ikna edemeyen heriflerin hem Gevrek, hem de Gümüşdağ'ı tongaya getirmesi de beklenemez.

Su Gedson Fernandes 1.5 yıllık gelse ne yusufu ne de irfanı ararız. İrfanı sadece bir kaç mac izledim ama fernandesi çok izledim. Hem defansif hem ofansif olarak rahatlarız. 10 milyon isteyenlere de futbol izletir. Tek olumsuz yanı tapusunu alamayacağımız oyuncu.

başakşehir satilmama ihtimaline karşı 2 sene sonra ekstra para isteyebilir eğer yüzde varsa sözleşmede.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

51853752-1914-457F-82C9-CFCDAD4EFA05.webp

5 M € + Emre Akbaba + Satıştan %40 pay

Bu teklife İrfan'ı sarsın bize Başak. Linnes'i beğenmem ama iyi kötü alternatif lazım bekte Akbaba gidebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt