Hikmet Taşkın
Sarı Üye
- 21 Ocak 2010
- 853
- 170
- 1.153
Yedlin ile anlaşıldığı için kesinlikle linnesi verdiler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yousuf Taylan a yddek olarak alınıyor zaten..Ben profil olarak dedim, kimse Yousuff direkt ilk 11 oynar bizde diyemez. Zaten hoca bu yıl tek ön libero oynatıyor, o yüzden bize pas alışverişi yapabilen, oyunu açan, aynı zamanda da takım savunmasına yardım edecek bir box to box orta saha lazım. Bu belki İrfan olabilir ama Yousuff olamaz. Ha Yousuff Taylana yedek olarak alınıyorsa ona bişey diyemem, gelsin.
Ayrıca Antep maçında Etobo için söylediklerine katılmıyorum. O girince orta sahaya bir hareket, dinamizm geldi, o kadar rahat gelememeye başladı rakip. Belhanda, Akbaba, Kılınç, Arda orta sahası zulüm gibiydi ilk yarı.
Yani demem o ki bize Banega tarzı orta saha lazım. Topla ilişkisi iyi olan.
BU SEFER ÖLDÜN KOÇERO
BİLMEYENLER İÇİN
Reichstag Yangını, Hitler'in sebep gösterip ülkede düzeni sağlamak adına 24 Mart 1933'te Cumhurbaşkanı Paul von Hindenburg'un imzasıyla elde ettiği diktatöryal güce kavuşmasından önce Alman parlamentosunun toplandığı Reichstag binasında 27 Şubat 1933 akşamı çıkmış olan yangındır
Alper Si.şgen'e bak sen.
İrfan net dursun yeter iş her türlü bize gelir.Zaten konu bu yoksa o GG denen parlar suratli gevşek çoktan anlaştı fenerle.
İrfanı ikna turları icindeler.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasarayla uğraşırsan kan alırlarAlper Si.şgen'e bak sen.
Arda olabilir mi