Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben profil olarak dedim, kimse Yousuff direkt ilk 11 oynar bizde diyemez. Zaten hoca bu yıl tek ön libero oynatıyor, o yüzden bize pas alışverişi yapabilen, oyunu açan, aynı zamanda da takım savunmasına yardım edecek bir box to box orta saha lazım. Bu belki İrfan olabilir ama Yousuff olamaz. Ha Yousuff Taylana yedek olarak alınıyorsa ona bişey diyemem, gelsin.

Ayrıca Antep maçında Etobo için söylediklerine katılmıyorum. O girince orta sahaya bir hareket, dinamizm geldi, o kadar rahat gelememeye başladı rakip. Belhanda, Akbaba, Kılınç, Arda orta sahası zulüm gibiydi ilk yarı.

Yani demem o ki bize Banega tarzı orta saha lazım. Topla ilişkisi iyi olan.
Yousuf Taylan a yddek olarak alınıyor zaten..
Üstelik takımımızın yaş ortalamasına da uygun..

Onye..kerem..marcao..saracchi..halil.. yaşları 25 in altı..

Bu jenerasyonu tutuşabilirsek iskeleti kurmuş olacağız..

Hocanın yousuf daki ısrarı da tam olarak bu

adamın yüzü gülüyor bizi tufaya getirmese bari...

BU SEFER ÖLDÜN KOÇERO

BİLMEYENLER İÇİN

Reichstag Yangını, Hitler'in sebep gösterip ülkede düzeni sağlamak adına 24 Mart 1933'te Cumhurbaşkanı Paul von Hindenburg'un imzasıyla elde ettiği diktatöryal güce kavuşmasından önce Alman parlamentosunun toplandığı Reichstag binasında 27 Şubat 1933 akşamı çıkmış olan yangındır

bak buna ben bile sinirlendim. hadsiz vatan haini

galatasaray-in-yeni-transferi-mostafa-mohamed-hakkinda-bomba-iddia-istemiyoruz--2365007.jpg

Kalktı geliyor

Luyindama değildir olamaz öyle birşey

hem luyi verilecek hem 6-8 m verilecek hemde satıştan %40 verilecek öylemi

şu teklifi mane yada firmino için lpoola yap adamlar vermeyi bırak teşekkür eder bi s sinler

ilk 11 oyuncusuysa şener bjk maçında 11 başlamıştı şener gitsin

Bu ne ya biz mohamedi isteriz febe salca olur, irfani isteriz febe salca olur, yusufu isteriz başşak salca olur. Talimat mi aldiniz lan önumuzu kesmek icin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt