Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.419
- 24.534
- 3.093
Herkes ağız ishali olmuş..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevlut u istediğimiz süreci hatırlarsın,yok pahasına fenere bırakmıştı.Herifin camiamızla alakası yok bence.Burada kilit isim irfanın kendisi, dik durmaya devam etmesi lazım.Gg gerçek Galatasaraylıysa yüksek paralar çekip satmaz ya da 10+1 milyona koç a satar..
Bizim şimdiye kadar alternatifini getirmemiş olmamiz büyük hata..
2 sini de siyaset yolladı 2 si de ucuza çalışıyordu , irfanın iyi kulübü ve iyi maaşı var durum farklıGuzel kardesim demekki demiyor mhy dedi.mi vedat dedi mi
Sinan Engin: "Başakşehir'de bir kanarya yatıyor..." (Beyaz TV)
fbli olsa bile etmeliGöksel gerçek Galatasaraylıysa fbnin 10+1+deniz teklifini kabul eder
Ya vedatın ben cidden gs istediğini falan sanmıyorum. Hep sustu herif. Ki eski fb formalı resimleri de cıkmıstı.vedat akbaba kılınç da istemiyordu baskı yapıyorlar bi taraftan da. vedat da işledi o baskı diğerlerinde işlemedi
Siyaset ve basak????2 sini de siyaset yolladı 2 si de ucuza çalışıyordu , irfanın iyi kulübü ve iyi maaşı var durum farklı
Vedat daha fazla istiyordu irfandan adam aciklama yayinladi twitterda birakin diyeYa vedatın ben cidden gs istediğini falan sanmıyorum. Hep sustu herif. Ki eski fb formalı resimleri de cıkmıstı.
Akbaba sürecinde akbaba nın da bizle atkılı formalı resimleri cıktı.
İrfan konusunda ise adamın en yakın arkadaşları bizde ve kardesim dediği adama ezik camia sürekli laf atıyor. Kalkıp bu durumda onlara giderse nasıl bakıcak kardesim dediği Oğulcan ın suratına çok merak ediyorum.
onlar.gerizekali ama irfan febede diyenler süper zekalı ve muhteşem haberciler mi sana göregerizekali ondan + erman da
başağın eski gücü olsa fener maçında katliama uğramazlardı sallamıyorlar artıkSiyaset ve basak????
Baska konusmaya gerek yok