Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gg gerçek Galatasaraylıysa yüksek paralar çekip satmaz ya da 10+1 milyona koç a satar..
Bizim şimdiye kadar alternatifini getirmemiş olmamiz büyük hata..
Mevlut u istediğimiz süreci hatırlarsın,yok pahasına fenere bırakmıştı.Herifin camiamızla alakası yok bence.Burada kilit isim irfanın kendisi, dik durmaya devam etmesi lazım.
Köle değil sonuçta,zorla hiçbir yere gönderemezler.

Sinan ihale kovalıyor anlaşılan

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vedat akbaba kılınç da istemiyordu baskı yapıyorlar bi taraftan da. vedat da işledi o baskı diğerlerinde işlemedi
Ya vedatın ben cidden gs istediğini falan sanmıyorum. Hep sustu herif. Ki eski fb formalı resimleri de cıkmıstı.

Akbaba sürecinde akbaba nın da bizle atkılı formalı resimleri cıktı.

İrfan konusunda ise adamın en yakın arkadaşları bizde ve kardesim dediği adama ezik camia sürekli laf atıyor. Kalkıp bu durumda onlara giderse nasıl bakıcak kardesim dediği Oğulcan ın suratına çok merak ediyorum.

Irfan ne kadar maas alir acaba? Fener de isin icinde var diye, umarim bize gelirse cok ucuk sözlesme ile gelmez.

11 milyon ve deniz doğru ise fenere gitsin, yönetime laf etmem. Irfan süper oynasa bile avrupaya ne kadara satabileceksin ki? Fenere 14 milyona mal olacak bu şekil. Fener taraftarı da saydırıyor bu teklife zaten, onlar da biliyor sırf biz fiyat artıralım diye giriştiğini ali koçun.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya vedatın ben cidden gs istediğini falan sanmıyorum. Hep sustu herif. Ki eski fb formalı resimleri de cıkmıstı.

Akbaba sürecinde akbaba nın da bizle atkılı formalı resimleri cıktı.

İrfan konusunda ise adamın en yakın arkadaşları bizde ve kardesim dediği adama ezik camia sürekli laf atıyor. Kalkıp bu durumda onlara giderse nasıl bakıcak kardesim dediği Oğulcan ın suratına çok merak ediyorum.
Vedat daha fazla istiyordu irfandan adam aciklama yayinladi twitterda birakin diye

Duyumcu baronu Ahmet Denizci,dev bir kahve emojisi koyup hayırlı olsun dediğine göre bu iş bitmiştir.
İCK Galatasaray’da diyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt