Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.881
- 109.727
- 4.878
Aynı kafadan istiyorum
ufo ya da başka bir elektrikli ısıtıcının önünde 10 saat yat tamamdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı kafadan istiyorum
Twitten eski beğenileri konuşmaları onu gösteriyor.kim dedi fenerli diye babası dedi galatasaraylı olduğunu
Zorunlu opsiyonları yaz ayında yazın birini satmak zorunda kalacaklarFenerin 10 milyonu yok.
Zorunlu Samatta opsiyonu var daha çünkü.
Troll program ya bence Vedat'in muhabbetinin tam tersi olacağı için geyikliyor.Sinan Engin: "Başakşehir'de bir kanarya yatıyor..." (Beyaz TV)
ne ki onlar. ben hiç öyle bişey görmedimTwitten eski beğenileri konuşmaları onu gösteriyor.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şöyle bir olay var ne kdr doğru. Fbnin yaptığı transferlerden 10 milyon euro su varmış harcayacak. Eğer onu şimdi harcamaz ise bir sonraki transfer sezonunda kullanamıyormuş. O yüzden irfanda bunu kullanmak istiyorlarmış.
Mallik bizde zaten onun yerine oyuncu dusunmezsen boyle olurNe Irfan’mis be. Sanki geldiginde orta sahayi domine edecek. Sadece Belhanda gibi takim oyununa katki saglayacak o kadar, taraftar bu transferi cok abartiyor.
Goksel’in istedigi parayla ne oyuncular alinir.
Kim abi bu adam bana söyleyin tanımam etmem necidir ne iş yapar herkes duyumcu kodumun yerinde kafayı siyiricam az kaldıHAHAHAHAHAHHAHAH
abi nasıl beceriyorsun yaw her seferinde
Zorunlu opsiyon transfer edilen döneme yansıyorZorunlu opsiyonları yaz ayında yazın birini satmak zorunda kalacaklar
Hocam forumda eski fener ibb maçlarına bakın yorumlarda herkes irfan fenerli. Beğenileri falan var, görürsünüz. Fenerli olması önemli değil, bizde oynamak istiyorsa buyursun.ne ki onlar. ben hiç öyle bişey görmedim
bende kadroyu yaparken belhanda arda arasında kararsız kaldım ama defansı daha iyi diye belhandayi yazdım ,sonradan kerem Babel, Halil, ogulcan ve Falcao oyuna girebilir , artık Ömer Bayram akbaba gibi yedek bile istemiyorumyalnız kağıt üstünde güzel kadro. mohammed soru işareti ve irfan tam olarak aradığımız tarzda bir oyuncu mu bilmiyorum. belhanda ile arda maçın sertliğine göre dönüşümlü oynarlar. kerem de fegh'i yedekler. bu kadro ile güzel bir seri yakalarsak şampiyon oluruz.
Yavaş yavaş Fener'e yamamaya çalışıyorlar.yalçın ayhan: irfanın bir takımı istediği diğerini istemediği doğru değil