Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalçın ayhan: irfanın bir takımı istediği diğerini istemediği doğru değil

Seri de gitti Bordeux'a.

1612042671257.webp

sezgin abiye yazık oldu, boşa bekledi hahaha

Şöyle bir olay var ne kdr doğru. Fbnin yaptığı transferlerden 10 milyon euro su varmış harcayacak. Eğer onu şimdi harcamaz ise bir sonraki transfer sezonunda kullanamıyormuş. O yüzden irfanda bunu kullanmak istiyorlarmış.

Bizim en son Diagne’ye yaptığımız durum ama 10 olduğunu sanmıyorum. Samatta zorunlu satın alma. O da düşülmesi lazım

Yedlin, Mostafa gelsinde bir de sürpriz bir 6'ya razıyım bizle Ocak başında adı çıkmıştı Damjan Pavlovic mesela Ocak başında adı çıkmıştı Yousuf'a verilecek 1-1.5' alınabiliyorsa alınsın yada Mehmet Özcan 400'e falan bu transferler okeyim. Orta saha Taysan- Soso- Emre Kılın'tan kurulur bu sene için iyi de olur.

Umarim dönem sonu bu olur bari:
Nando
Yedlin Luyi Marcao Saracchi
Taylan
Fegh Gedson Arda Onye
Mohamed

yedekte de Youssouf. basaka rahat yok artik

ne ki onlar. ben hiç öyle bişey görmedim
Hocam forumda eski fener ibb maçlarına bakın yorumlarda herkes irfan fenerli. Beğenileri falan var, görürsünüz. Fenerli olması önemli değil, bizde oynamak istiyorsa buyursun.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalnız kağıt üstünde güzel kadro. mohammed soru işareti ve irfan tam olarak aradığımız tarzda bir oyuncu mu bilmiyorum. belhanda ile arda maçın sertliğine göre dönüşümlü oynarlar. kerem de fegh'i yedekler. bu kadro ile güzel bir seri yakalarsak şampiyon oluruz.
bende kadroyu yaparken belhanda arda arasında kararsız kaldım ama defansı daha iyi diye belhandayi yazdım ,sonradan kerem Babel, Halil, ogulcan ve Falcao oyuna girebilir , artık Ömer Bayram akbaba gibi yedek bile istemiyorum

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt