Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf olmamış iyiki de olmamış
Davila Nakamba’ı ayarlasın işte bize 6 noya

Hatayspor'un yıldızı Aaron Boupendza'ya teklif yapan takımlar;

Udinese: 5.25 milyon Euro

Krasnodar: 5.15 milyon Euro

Son gün aytaç hamlesine hazırlıklı olalım.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam forumda eski fener ibb maçlarına bakın yorumlarda herkes irfan fenerli. Beğenileri falan var, görürsünüz. Fenerli olması önemli değil, bizde oynamak istiyorsa buyursun.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
idolü alex miş onun üzerinden gidiyorlar ama bence o normal bişey. en etkilendiği stada da tt arena demiş mesela.

bu irfan kadar lanzini veya juan mata için uğrassaydık çok rahat alırdık ve daha faydalı olurlardı.

İrfan istemeden menajeri görüşeme yaw denildiği gibi fbye gitmem falan denemiş belli ki. Normalde net fenerde derdim gidişata bakıp ama hocanın topun altına girmiş olması düşündürüyor. Hiç böyle bir şey yaptığını hatırlamıyorum.

Mevlut u istediğimiz süreci hatırlarsın,yok pahasına fenere bırakmıştı.Herifin camiamızla alakası yok bence.Burada kilit isim irfanın kendisi, dik durmaya devam etmesi lazım.
Köle değil sonuçta,zorla hiçbir yere gönderemezler.
Irfan kazığı gelip bizi bulmasın kime satarsa satsın umrumda değil ya da başakta kalsın dalgasina diyorum zaten kulüpten şutlandığı için fbye daha yakın durur inadına..
Ayrıca şoyle düşün marcaoya biri 10 biri 5 milyonluk iki teklif geldi marcao 5 verene gitmek istiyorum derse köle değil adam haklı dermiydik..

İrfan'ın en yakın arkadaşına laf eden camiaya gideceğini bende sanmıyorum bir kere taylanla oğulcanın kahve içme olayını fenerliler dalga geçmek için kullanır o da bunun farkındadır

Zorunlu opsiyonları yaz ayında yazın birini satmak zorunda kalacaklar
Aston Villa FC kulübüne toplam transfer bedeli olarak ise sözleşme boyunca 6.000.000 Avro ödenecektir.
Transfer bedeline ilaveten, sportif sonuçlarımıza bağlı olarak azami 750.000 Avro bonus bedeli Aston Villa FC Kulübüne ödenecektir.

Zorunlu olduğunda o transfer döneminde sayılıyor diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt