- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.110
- 673
Yusuf olmamış iyiki de olmamış
Davila Nakamba’ı ayarlasın işte bize 6 noya
Davila Nakamba’ı ayarlasın işte bize 6 noya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o sms olayinda cok ciddi. bende cünkü bi an dedim bu niye döndü böyle, buna bi ay öncesinde mesutun geldigini diyen kisi demis bunuTroll program ya bence Vedat'in muhabbetinin tam tersi olacağı için geyikliyor.
Muhtemelen opsiyon zorunlu olmasına rağmen zorunlu değilmiş gibi göstermişlerdir bizim luyindama transferinde de zorunluydu ama açıklama yapılmamıştıZorunlu opsiyon transfer edilen döneme yansıyor
Kim abi bu adam bana söyleyin tanımam etmem necidir ne iş yapar herkes duyumcu kodumun yerinde kafayı siyiricam az kaldı
GSC Mobile App
idolü alex miş onun üzerinden gidiyorlar ama bence o normal bişey. en etkilendiği stada da tt arena demiş mesela.Hocam forumda eski fener ibb maçlarına bakın yorumlarda herkes irfan fenerli. Beğenileri falan var, görürsünüz. Fenerli olması önemli değil, bizde oynamak istiyorsa buyursun.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yavaş yavaş Fener'e yamamaya çalışıyorlar.
Irfan kazığı gelip bizi bulmasın kime satarsa satsın umrumda değil ya da başakta kalsın dalgasina diyorum zaten kulüpten şutlandığı için fbye daha yakın durur inadına..Mevlut u istediğimiz süreci hatırlarsın,yok pahasına fenere bırakmıştı.Herifin camiamızla alakası yok bence.Burada kilit isim irfanın kendisi, dik durmaya devam etmesi lazım.
Köle değil sonuçta,zorla hiçbir yere gönderemezler.
Bizimkilerden daha fazla para kopartmak icin kolpa sinan üzerinden haber saldılar.
Aston Villa FC kulübüne toplam transfer bedeli olarak ise sözleşme boyunca 6.000.000 Avro ödenecektir.Zorunlu opsiyonları yaz ayında yazın birini satmak zorunda kalacaklar
Maci irfan ile izliyordu dogru olabiliryalçın ayhan: irfanın bir takımı istediği diğerini istemediği doğru değil
Krasnodar: 5.15 milyon Euro
İrfan'ın en yakın arkadaşına laf eden camiaya gideceğini bende sanmıyorum bir kere taylanla oğulcanın kahve içme olayını fenerliler dalga geçmek için kullanır o da bunun farkındadır