Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Levent Akgün abimiz akşam bileti olduğu ancak şu an bir aksilik olabilme ihtimaline karşı tam olarak açıklayamadığını whatsapp grubundan yazmış arkadaşlar.

@Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan @Berke Karabacak ve birkaç modun olduğu bir whatsapp grubu varmış.

Ama bu whatsapp olaylarından sonra grubu kapatıp bipe geçmeyi düşünüyorlarmış ben hüsnünün yalancısıyım

En sağdaki benim yanımdaki Berke.

images (60).webp

Misir basininda Mostafa ile ilgili bir olumsuz haber yok, Ali Naci’den ses yok, Nevzat, Rodop, Serhan Turk, hic biri bilgi alamiyor ama Savas Corlu oyuncunun telefonunu kapattigini ogreniyor. Ya dedikodu dersin ya da kaynagini paylasirsin.

Mısır Ligi'nde bir klüp başkanı zamaleki uyarıyorum . Türkler ödeme sözlerini tutmuyorlar demiş. Haydaa

Misir basininda Mostafa ile ilgili bir olumsuz haber yok, Ali Naci’den ses yok, Nevzat, Rodop, Serhan Turk, hic biri bilgi alamiyor ama Savas Corlu oyuncunun telefonunu kapattigini ogreniyor. Ya dedikodu dersin ya da kaynagini paylasirsin.
Instagram'da hikayelere girip bakan Mohamed'in telefonu nasil kapali oluyor acaba? Savas kim yav?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt