Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.247
- 5.955
- 1.483
İrfan işi 21:00 gibi ortaya cıkacakmıs 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
55 tane ortasahaları var. bunlar avrupaya katılırsa uefa bunları hoplatır demedi demeyin.Fenerbahçe'nin Başakşehir'e İrfan Can için teklifi:
8 milyon Euro + Deniz Türüç
Volkan Demir / A Spor
Adamsın sen Adam.Geldim renktaşlar yetiştim öncelikle mohamede çok kızgın hepsi analarina sövmüş gibi kızgınlar bizi sattı diyorlar o çok yetenekli bir oyuncu ama mali olarak zor da olduğumuz bir dönemde yarı yolda bırakıp gitmek için her şeyi yaptı diyorlar yerinin dolması konusunda korkuları var eldeki forvetlerinin mohamed kadar iyi olmadığını ama bu saatten sonra onlara fayda sağlamayacağını kabul etmişler
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mo zu st etienne baslarHazır mıyız akşam seansı başlamak üzere
Ali Akman 3 buyuklere gitmek istemiyorum dedi.Mohamed
Halil
Oğulcan
Ali akman
seneye moruksuz sakatsız forvet rotasyonu
Kap gelecek olarak yorumladimKonuya giriş yaptım.
Eyvallah renktaşAdamsın sen Adam.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
ali yavuzu nasıl bir anlaşmayla verdik acaba
söyle fazla üzülmesinler. mısır liginde 30 yıl üst üste şampiyon olsan bile kimse takmıyor zaten.Geldim renktaşlar yetiştim öncelikle mohamede çok kızgın hepsi analarina sövmüş gibi kızgınlar bizi sattı diyorlar o çok yetenekli bir oyuncu ama mali olarak zor da olduğumuz bir dönemde yarı yolda bırakıp gitmek için her şeyi yaptı diyorlar yerinin dolması konusunda korkuları var eldeki forvetlerinin mohamed kadar iyi olmadığını ama bu saatten sonra onlara fayda sağlamayacağını kabul etmişler
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi