Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zamalek.m.gif

Geldim renktaşlar yetiştim öncelikle mohamede çok kızgın hepsi analarina sövmüş gibi kızgınlar bizi sattı diyorlar o çok yetenekli bir oyuncu ama mali olarak zor da olduğumuz bir dönemde yarı yolda bırakıp gitmek için her şeyi yaptı diyorlar yerinin dolması konusunda korkuları var eldeki forvetlerinin mohamed kadar iyi olmadığını ama bu saatten sonra onlara fayda sağlamayacağını kabul etmişler

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamsın sen Adam.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Geldim renktaşlar yetiştim öncelikle mohamede çok kızgın hepsi analarina sövmüş gibi kızgınlar bizi sattı diyorlar o çok yetenekli bir oyuncu ama mali olarak zor da olduğumuz bir dönemde yarı yolda bırakıp gitmek için her şeyi yaptı diyorlar yerinin dolması konusunda korkuları var eldeki forvetlerinin mohamed kadar iyi olmadığını ama bu saatten sonra onlara fayda sağlamayacağını kabul etmişler

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
söyle fazla üzülmesinler. mısır liginde 30 yıl üst üste şampiyon olsan bile kimse takmıyor zaten.

Zamalek Basın Sözcüsü Issam Salem: "Mostafa Mohammed, Galatasaray'ın teklifine ikna oldu. Galatasaray'ın, Türkiye'nin en büyük takımlarından birinin olması ve bunun yanında Avrupa'da tanınan bir kulüp olması önemli faktör oldu."

(On Tıme Sports)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt