Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldi galiba
Screenshot_20210128-184426_Twitter.webp

Bence Gedson bizim şuan ihtiyacımız olan oyuncu değil.

Şuan ikili mücadele ve top kesici özellikte bir oyuncu ihtiyacımız var,

Bkz;

Souza
Renato Tapia
Otavio
Fred
Evet saydığınız isimler gibi rakibi orta sahada yıldıracak, yıpratacak bir isme de ihtiyacımız var ama Gedson gibi bir profile de ihtiyacımız var. Sıkışan oyunda oyunu açabilecek yetenekleri olan bir isim Gedson. Rakip kapanınca sol kanattan sağa kanada mıy mıy top çevirip kalıyoruz sonra. Ayrıca Gedson Benfica'da topsuz oyunda da olan, rakibe basan, nispeten güçlü sayılabilecek de bir oyuncuydu. Tam bir modern çift yönlü orta saha. Gedson gelir bir de dediğiniz gibi birisi daha gelirse muhteşem olur. Tabi ki Gedson'u alabilir miyiz orası büyük bir soru işareti.

Bu arada şu son günlerde Haluk Yürekli eski NTVSpor günlerini hatırlattı.

Orada müdürken her haberi doğru çıkardı.

Sağlam Galatasaraylıdır kendisi. Severiz.

Son 1 hafta yazdığı her şey net bilgi. Doğru hepsi, hepsi. Jörgensen yazılırken yok Muhammed dedi, kimse inanmadı.

Haluk reis

yalnız irfan işinin mesut olayının etkisini kısa sürdürmesi gündemi meşgul etmesi bir yandan da iyi oldu

bayadır irfan konuşuluyor mesutun imza filan baya gölgede kaldı

Bu yedlin beni şok heyecanlandırıyor böyle pırpır bekleri çok severim ya

Dün akşam bu satlerde beni banlayan adminlerime sesleniyorum SİZİN Allahınıza kurban eğer dün beni buradan banlayıp yollamasaydınız çok pis sövecektim o sinirle ama 1 günlük ara bana iyi geldi takıma da iyi gelmiş olanalara bak şaka olmalı ya bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt