Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün akşam bu satlerde beni banlayan adminlerime sesleniyorum SİZİN Allahınıza kurban eğer dün beni buradan banlayıp yollamasaydınız çok pis sövecektim o sinirle ama 1 günlük ara bana iyi geldi takıma da iyi gelmiş olanalara bak şaka olmalı ya bunlar.

Cumleye oyle bir girdin ki soveceksin sandim

Gedson olursa hoca transfer etmiş olur.

Mourinho hocanın arkadaşı ve Gedson'ı oynatmıyor. Benfica sportif direktörü de Rui Costa. Tüm bunlara bakıldığında işin en zor kısmı oyuncuyu ikna etmek ki onunla da anlaştığımız söyleniyor bence bu transfer imkansız değil.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok her daim Cevahiriz :)
screen-1.jpg

Irfan can , yedlin ve yusuf da gelirse yönetim geleceğin takımını kurar. Kendileri gitse de gelen yönetime çok müthiş bir kadro bırakırlar. Umarım olur, bu sefer hedefteki isimler gerçekten doğru. Sene sonu da babel, feg, belhanda ve falcao gider umarım ve 20 milyon euro yıllık ücret yükünden kurtuluruz.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yedlin transferinde henüz net bir durum yokmuş.

Galatasaray want to sign Newcastle full-back DeAndre Yedlin.

The USA international’s contract is up in the summer and he’s expressed his frustration at lack of talks with Newcastle.

However, no deal is in place yet between Newcastle and the Turkish giants.

"At this moment [I want] just some clarity over whether Newcastle want me to stay or whether I can go," Yedlin said last week.

“There's been no clarity. My agent has reached out to people at Newcastle and they've responded back saying 'yes, we'll call you' and there are no calls back. That has been quite frustrating." Sky sports.

Merhabalar
Ajanslarda gunun gelisen onemli transfer haberleri nedir acep?

Gedson ve mohamedi alıyoruz sanırsamki reyz. Ferro da olabilir.

hoca önce Mou'yu aramış, Alo Mou ben terim demiş.

Sonra da Rui costayı aramış yine aynı cümle. Rui ben Terim, Ciao demiş.

Gün içinde takip edemeyen arkadaşlar için özet geçebilecek birileri var mı arkadaşlar? Bir coşku var gibi hissettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt