Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.864
- 66.898
- 5.003
bence de bu terste bir işlik varHerşey olumlu gidiyor bu işte bir terslik var beyler...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence de bu terste bir işlik varHerşey olumlu gidiyor bu işte bir terslik var beyler...
Zaten durum böyle olmadı mı?Mısır'dan her türlü gitmek istiyordur, fransa diye tutturmuştur ama başkan fransa'ya gidemezsin diye şart koşunca bari burdan kurtulayım diyerek bize gelmiştir. Yani evet mümkün
Belhanda mohammedi karşılamaya gidiyor ..
Rahmetle anıyoruz üstadıİyi güldüm yav
Klasikleşti ama her işleyişimde kahkaha atmadan edemiyorum.
Ben öylesini Turkten saymadığım için aklıma bile gelmediSorun yok renktasim, su anki oyununu bende begenmiyorum zaten. Ama sonucta Turkiye milli takiminin formasini tasimis bizi mutluluktan havaya ucurmus. Alman milli takimini secmemis yani anladin mesaji
Milan'dan ayrilirken kavgaliydilar diye yaziliyorduRui Costa hocaya hayran bir adam zirve günlerini hocayla yaşadı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hahaha kekolar sizi siz kimsiniz lan
Çok severdim Baros'u. Emre B. tarak kemiğini kırmıştı. Birden hareketlenirdi maç içinde, öyle olunca kesin birazdan gol atacak derdim.Baros sanirim.
Galatasaray'dan Benfica operasyonu: (Tuttomercato)
Gedson Fernandes için Torino artık devrede değil.
Oyuncuyla anlaşma tamam.
Benfica ile hem Gedson Fernandes, hem Ferro'nun transferi için temaslar sıklaştı.
Şunu izledik beğendik, bilen tanıyan yok galiba. Hoca uzun süredir izlettiriyormuş.
Yine de ben Diagnenin kötü oyuncu olduğunu bilsem bile seviyorum niyeyse sempatik adamYok ya menajerinin açıklamaları doğru ise kökten kurtulmuşuz bu beladan 3-5 ne gelirse kardır artık