Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi özet geçsene bikaç saattir yoktum kim geldi kim gelemedi twitter gedson geliyo diyo :D

Valla takip edemedim ben de. Bir açtım Mohamed tekrar bize gelmiş. Sonra ferro mudur nedir o yazılmış. Sonra gedson bir gelmiş bir hayal olmuş. Ben son güne kadar sakin sakin bekliycem kafam çok karıştı 😀

Benfica'nın sportif direktörü Rui Costa, hoca mutlaka onunla konuşmuştur.

Rui Costa hocaya bir kıyak geçebilir.

Bu Gedson Fernandes son iki sezondur Tothenmam'da hiç bir lig maçında ilk 11 başlamamış hatta bu sezon hiçbir lig maçında sonradan bile oyuna dahil olmamış. Ne ara izlediniz bu adamı da bu kadar gelmesini istiyorsunuz anlamadım. Adam 2 yıldır yedek kulübesinde bekliyor. Benfica dönemlerinden izleyen var sanırım ben pek izlemedim bu oyuncuyu.

Luyindama için kabul edilebilir teklif 12 milyon euro olmalı bence. Min 10 milyon euro.

Zaten 8'e aldık en kötü 2 milyon kar etmemiz lazım.

O lanet patates tarlasındaki milli maç olmasa şimdiye 20 milyona satmıştık zaten.
Bence adam bizdeki sinerjisini kaybetti su yoklukta zarar etmeden cikmak bile buyuk is 8 10 arasi gondermek en dogrusu boylr devam ederse zarar edecegiz

1611860419481.webp

kör ölür badem gözlü olur. diagne'yi arayacakmışız. ceza sahasına 2 metrelik direk diksek diagne kadar performans verir zaten. çarptırarak falan gol atarız.

öbür taraftan diagne gitti mustafa neden açıklanmıyor diyor. diagne'nin gittiği de açıklanmadı ona bakarsan. diagne de mi karşı tarafla anlaşamadı bu mantıkla bakarsak

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence adam bizdeki sinerjisini kaybetti su yoklukta zarar etmeden cikmak bile buyuk is 8 10 arasi gondermek en dogrusu boylr devam ederse zarar edecegiz

Haklısın ama işte adam sıradan oyuncu değil be. Sakatlık adamı ne hale soktu.

Keşke böyle olmasaydı. Zarar etmeden her türlü satarız. Maaşı vs düşük zaten bu tarz transferlerden zarar etmemiz imkansıza yakın. 13 milyon bağladığımız Bruma'dan bile zarar etmedik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt