Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gssssssssssss.webp

Mohammed bize gelmek istemiyorsa yine çok riskli işler yapılıyor

Diagne gitti, bu eleman da küstüm modunda olursa yine golcüsüz kaldık demektir

Bu Gedson Fernandes son iki sezondur Tothenmam'da hiç bir lig maçında ilk 11 başlamamış hatta bu sezon hiçbir lig maçında sonradan bile oyuna dahil olmamış. Ne ara izlediniz bu adamı da bu kadar gelmesini istiyorsunuz anlamadım. Adam 2 yıldır yedek kulübesinde bekliyor. Benfica dönemlerinden izleyen var sanırım ben pek izlemedim bu oyuncuyu.
Hiç izlemediysen Galatasaray - Benfica maçından kesitler izleyebilirsin. İzlemek istemiyorsan şöyle yardımcı olayım. Dikine gidebilen, adam eksilten, şutu olan ofansa yönelik genç orta saha. Delici özelliği fazla. Tottenham'a gidişi de bu özelliklerinden kaynaklı ve 50 milyon da opsiyonu vardı.
Ancak Portekiz ligi ile Premier lig aynı değil. Premier ligde fiziğin olmazsa orta sahada ezilirsin. Gedson fizik olarak pek güçlü değil. Özellikle önünde Sissoko, Dier, Ndombele, Hojberg gibi fizikli adam yiyen orta sahalar olunca yedek kulübesine mahkum oldu. Mou ile de yaşadığı sorunlar var. O yüzden oynamadı. Yeteneğinden bişey kaybetmediyse ki sanmıyorum, bu ligin çok üstünde.
Gelip gelmeme konusu ise bana kalırsa gelmez.

Gedson çok uzak bir hedef değil aslında takımında forma şansı bulamıyor yaz doneminde milli takımda olmak ve forma girmek açısından Galatasaray macerası iyi olabilir ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt