Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MOSTOFO BOZO ÖSTÖMÖYORRR... POLYONNO MOSONOZ SÖZZZ
Zamalek Basın Sözcüsü Issam Salem: "St. Etienne bizim onurumuzu zedeledi. Mostafa'nın Galatasaray'ı istemediği haberlerini Fransa basını yaydı, bu bir yalan. Mostafa Galatasaray'ın Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri olduğunu biliyor..."

Bunlar ile bir hazırlık maçı yapmamız şart artık.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

HHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
ulan kaç defa dedik burda bu adam bizi istemese 20 gündür pazarlık yapar mıyız diye

Mustafa transferini bu kadar abartmaya ve oyununu görmeden fazla sevinmeye gerek yok. Umarım Ribery gibi bir transfer olur.
umarım ribery gibi yarım sezonda kaçırmazlar, zaten bonservisi bizde değil Sorloth gibi buhar olur gider
aff9162712b1e46bb091748fab321e68.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben size dedim atanmış yönetim canlı parayı fazla istedi ondan uzadı işler. Normalde 1.5+4.5 değil miydi?

Bir ara bende acaba Abdurrahim bos bosuna bir aydir bunlarla gorusuyor olmasin dusunmedim degil yani :D

Fatih hoca açıkça söylemişti bizi isteyemen topçuyla masaya oturmayız diye
ben rahattım en başından beri o konuda da st etienne peşin para verdiği için oraya satabilirler dedim de f
fransızlar sıçıp batırmış :D

Hayalim

muslera
Yedlin fero marcao saracchi
Gedson taylan irfan
Kılınc mohamed onyekuru

ancak irfanın geleceğine inanmıyorum çünkü para yok.
luyindama gidecek de fero ve gedson gelecek de o da çok zor.

Falcao reyis taburcu olursa ben de Mohamed ile iyi bir ikili olabileceğini düşünüyorum. Ama bunu etkili oynayabilmek için iki tane box-to-box 8 numara lazım. Gedson ile mesela muazzam olurdu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt