- 18 Mayıs 2011
- 53.495
- 57.471
- 4.613
Valla hissiyatlarima gore İrfan Can bize gelecek bu dönemde , inaniyorum inanmak istiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis olmayan çevikliğiyle yerde süründürüyordu bizim ligdeki stoperleri. O kadar da şey etmeyelim, bir bakmışız 2 stoperi yatırmış kaleye koşuyor. Ya da bir bakmışız oyundan çıkıyor, belli olmaz.Bizim ligde o dönüşleri yaptırmaz stoperler. Ama yine de tekniği ve bitiriciliği var gibi görünüyor.
aynen bi heyecanla ulan acaba sampiyonlukmu geliyor gaziyla gidiyoar.Yahu su sergeni ovmeyin bu adami değerlendirmek icin saglikli bir ortam yok herifler her mac istisnasız hakemle galip geliyor.
Bizim ligde tirt kaleciden bol ne var. Defanslarda kevgir yavKalecilerde çok tırt geldi bana
abi bu nasıl kahve emojisi solucan çıkıyor sandım

Bunun olasiligi uzayda yok bu kadar guzel bir sey olamaz2-3 milyon dolara belhanda'yi son gün satsak herkes mutlu olur eger gedson alinirsa.
irfan geliyor işte üstat
Hislerin kuvvetli miValla hissiyatlarima gore İrfan Can bize gelecek bu dönemde , inaniyorum inanmak istiyorum.
irfan transferi olacaksa luyi kesin gidiyo demektir diagnenin para mohamede gidiyo çünküEmin kiralanana kadar Luyi gider diyordum da Emini kiralıyorsak luyi kalıyordur herhalde
Hiç izlemediğim için bir şey diyemem ama sırtı dönük top alması ve hava hakimiyeti dikkatimi çekti özellikle. Sen ne diyorsun?üstat hislerini alalım mohamed transferi hakkında
hatırlarsanız hoca, biz asıl değişiklikleri devre arası yapıyoruz demişti. Belki de bir sinyal di.Hayır anlamadığım koca bir yaz sezonu geçiyor. Bomboş çöpe atılan 2 ay şeklinde.
Ara transfer sezonunda takımı komple yenilemeye çalışıyoruz. Çok garip yahu.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mohamed transferi heyecanlandırdı mı seni de mobesh2-3 milyon dolara belhanda'yi son gün satsak herkes mutlu olur eger gedson alinirsa.
İrfan’ı o paralara almayız, alamayız.
Bana sorarsan 10 milyon euro gibi paralara almamalıyız da zaten.
Zaten video iyi demişim dikkat edersen kardeş. Müzik, zamanlamalar falan iyi.Aguero gibi videoda ha![]()
Aynen Aguero gibo masallahAguero gibi videoda ha![]()
Yumlu gibi kasaplar sakatlamaz adamı umarım. Nazar değecek diye korkuyorum yavBizim ligde tirt kaleciden bol ne var. Defanslarda kevgir yav