Veli Çelebi
Parçalı Üye
- 25 Temmuz 2019
- 4.289
- 2.842
- 648
Aga bunlar kim ki çözemedim? Sponsorumuz mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için. Malesef tam bu mottoya uyuyor şuanki satışıLuyindama adamdir. Formsuz olabilir ama asla kötü bir stoper degil.satilmasina karsiyim yaw
bence imkansız 2 3 sene daha oynar sonra gelir. Fanatik gsli çünküEğer biriyle anlaşmazsa şampiyon olursak gelebilir..
Öyle olacakİçimden bir ses Luyindama satılacak diyor ya.
Onyekuru nerde la?Yedlin-Donk-Marcao-Theo H.
Irfan-Taylan
Visca-Hakan-KralArda
Mohamed
Guzel kadro HO.
Alttan para verirsin susturursun bedava kiralık gibi gosterirsinOyuncu satmadan nasil olacak irfan
Gelmesini cok istiyorum cunku bazilari kuduruyor sirf bu transfer olmasin diye her turlu pisligi yapiyorlar ama cok zor yani gercekci olmak lazim
Diagne’yi yolladigimiz icin mohammed’i transfer ettik,yine baska bir oyuncu’nun satilmasi gerekiyor ki irfan’i alalim
Kripto para birimleriyle ilgili çalışan şirketAga bunlar kim ki çözemedim? Sponsorumuz mu?
SakatOnyekuru nerde la?
Socios![]()
Bu Mesut hamlesinden sonra meydan okuyabilir.Şampiyon olursak Şampiyonlar Ligi falan varken ben biriyle anlaşmazsa gelebilir diyorum hakkımızda hayırlısı..bence imkansız 2 3 sene daha oynar sonra gelir. Fanatik gsli çünkü
10 numara manşetFenere Socios Şoku
Dünyada olay olurBu Mesut hamlesinden sonra meydan okuyabilir.Şampiyon olursak Şampiyonlar Ligi falan varken ben biriyle anlaşmazsa gelebilir diyorum hakkımızda hayırlısı..