Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Süper#MısırdaDeveyeKadıköydeFenere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper#MısırdaDeveyeKadıköydeFenere
Çalhanoğlu benim hayalimdeki 10 numara yeteneği frikik ustası olması Galatasaraya aşık olması her yönden ulan yıllık 4.5 versek gelir mi acaba yazın ya Şampiyon olursakcidden yaw 2013ten beri istiyorum. Hamburg küme düşürme nöbeti başlığı açmıştım burada. Tolgay ve hakanı alabilelim diye hamburg'un kume dusmesini bekliyorduk
Gelmez zaten üstat ama yolumuz kesişsin artık 8 sene oldu bitsin bu hasret
Var bi hayalimiz......
Zaten video iyi demişim dikkat edersen kardeş. Müzik, zamanlamalar falan iyi.
42 belhandadan mı ustademek irfan - belhanda ortasahası kuruluyor ha
iq toplamı 542
Yeni forvetimiz hakkındaki fikirlerin?demek irfan - belhanda ortasahası kuruluyor ha
iq toplamı 542
Öyle bir hesap değil baya fanatik ve galasevgisine falan çok yakın bir hesap troll takipçi peşinde değildirSocios etkileşim peşinde bence.
42 belhandadan mı usta![]()
Çalhanoğlu benim hayalimdeki 10 numara yeteneği frikik ustası olması Galatasaraya aşık olması her yönden ulan yıllık 4.5 versek gelir mi acaba yazın ya Şampiyon olursak
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
çıtayı arşa çıkardınız reyiz adam profesyonel ne işi var burda , hem profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri olurÇalhanoğlu benim hayalimdeki 10 numara yeteneği frikik ustası olması Galatasaraya aşık olması her yönden ulan yıllık 4.5 versek gelir mi acaba yazın ya Şampiyon olursak
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yeni forvetimiz hakkındaki fikirlerin?