Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çay değil reyis kahve içecektinTam uyuyordum son dedikoduları görünce çay demledim ne olacaksa olsun artık..
İnşallah öyledir. 1 kerede yapmadı çünkü 2-3 twit var böyle kahveli falan. Bana öyle geldi herhalde.Öyle bir hesap değil baya fanatik ve galasevgisine falan çok yakın bir hesap troll takipçi peşinde değildir
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
milandan 5 istedi milan veremedi sezon sonu ingiltere yolcusuÇalhanoğlu benim hayalimdeki 10 numara yeteneği frikik ustası olması Galatasaraya aşık olması her yönden ulan yıllık 4.5 versek gelir mi acaba yazın ya Şampiyon olursak
Bir gün gelecek ama 32 den sonra olmasın emekli ikramiyesi vermeyelimgelmez üstat keşke alabilsek
dünyada yılın en iyi 5 transferine falan girer öyle bir iş yapabilirsek
noldu rdash?Gelde uyu simdi
yaşı 26Bir gün gelecek ama 32 den sonra olmasın emekli ikramiyesi vermeyelim
Büyük adam olamadiysak hayallerimizi de satmadık ya renktaş hayal işte bir gün gelecek elbet ama Alman evladı gibi 32 de diriliş Ertuğrul kafasıyla gelmesinçıtayı arşa çıkardınız reyiz adam profesyonel ne işi var burda , hem profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri olur
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ja bence Halil kalmazsa gelir de, adam ne düsünecek. Dedigim gibi coktandir bekledibjkye gitmediğine göre bizle anlaşmış olabilir sene sonu. Rodop demişti sene sonu işin fv ile imzaladığımızı.
böyle duyummu olur , resmen yatın uyuyun diyor