Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A Spor yorumcusu Hıncal Uluç, Süper Lig'de sezonun ilk yarısını değerlendirdi. Hıncal Uluç genel anlamda Türk futbolundaki teknik direktörlerin korkak olduğunu söyledi.

"FATİH TERİM GALATASARAY'A TARİHİNİN EN KÖTÜ FUTBOLUNU OYNATIYOR"
Bu teknik direktörlerin bu korkaklıktan, bu ödleklikten vazgeçmeleri gerekiyor. Futbolcuların da sahtekarlıkların önüne geçecek. Tabela her şey değil. Fatih Terim, Galatasaray'a tarihinin en kötü futbolunu oynatıyor. Şampiyon olsa Galatasaray ne olacak? Umurumda mı? Ben önce çuvaldızı kendi gözüme bitiriyorum.

"İLK YARININ EN KÖTÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ FATİH TERİM"

İlk yarının en kötü teknik direktörü Fatih Terim, en kötü futbol oynayan takımı Galatasaray. İki kötü hoca daha söyleyeyim. Diğeri Okan Buruk, üçüncüsü de Rıza Çalımbay. Harika Sivasspor, harika Başakşehir ve çok iyi olabilecek Galatasaray, bugün tahammül edilmez derecede kötü futbol oynuyor.
G.tündeki kıl ağardı artık be adam

A Spor yorumcusu Hıncal Uluç, Süper Lig'de sezonun ilk yarısını değerlendirdi. Hıncal Uluç genel anlamda Türk futbolundaki teknik direktörlerin korkak olduğunu söyledi.

Bu teknik direktörlerin bu korkaklıktan, bu ödleklikten vazgeçmeleri gerekiyor. Futbolcuların da sahtekarlıkların önüne geçecek. Tabela her şey değil. Fatih Terim, Galatasaray'a tarihinin en kötü futbolunu oynatıyor. Şampiyon olsa Galatasaray ne olacak? Umurumda mı? Ben önce çuvaldızı kendi gözüme bitiriyorum.

İlk yarının en kötü teknik direktörü Fatih Terim, en kötü futbol oynayan takımı Galatasaray. İki kötü hoca daha söyleyeyim. Diğeri Okan Buruk, üçüncüsü de Rıza Çalımbay. Harika Sivasspor, harika Başakşehir ve çok iyi olabilecek Galatasaray, bugün tahammül edilmez derecede kötü futbol oynuyor.

Bu adamı neden televizyona çıkartırlar ki , birde baş başa diye program yapmışlar sanki izleyeni var gibi. Te allam ya.

Bunlar ne içiyor, ne kullanıyor lan.

Harbi kafa yanmış bunlarda.Ekli dosyayı görüntüle 111028

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
7 senedir kupa, 12 senedir şl görmeyen, Galatasaray'ın neredeyse 2 katı borcu olan Fener nalları dikmedi, 10 senede rütbe atlayan, 1 şl çeyrek 1 gruptan çıkma yaşayan Galatasaray nalları dikecek. Kafalar pırıl pırıl. Daha önce de demiştim. Bunlar 20 sene daha şampiyon olamasın, biz 20 şampiyonluk görelim, ilk şampiyonluklarında ''ambargo koyacağız, Gs batacak hüloğğğ'' diye çığırmaya başlarlar.

Yalnız sanırım Yedlin de Saracchi de aynı oyuncular gibi anladım ben. Saracchi leş atıyor. Umarım ilk geldiği zamana döner ve sakatlanmaz artık. Mıy mıy top oynamaya çalışıyorduk. Şimdi Moh Diagne'den daha hızlı gibi geldi bana videolardan. Bakalım. Saracchi hızlıydı zaten, Taylan da hızlı çocuk mevkisine göre, Yedlin gelirse o da hızlı. Onyekuru'dan zaten bahsetmeye gerek yok. Halil de yavaş oyuncu değil. Gayet iyi. Zaten Muslera da döndü. Daha ne olsun?

Orta saha çok bilinmezli denklem yalnız. Eğer Yusuf gelirse bence Fatih Hoca Taylan'dan vazgeçmez ve 8'e çeker demedi demeyin. İkisinden birisi yoksa da birini orada oynatır. Yani hem Taylan hem Yusuf varsa Yusuf - Taylan - İrfan/Belhanda konuşabiliriz. Eğer ikisinden biri yoksa Yusuf/Taylan - İrfan/Belhanda - Kılınç/Akbaba gibi bir şey olur. He İrfan alınmazsa ya da hem İrfan hem Gedson falan gelirse bambaşka senaryolar konuşulur illa. Bakalım görelim orta saha üçlüsü nasıl şekillenecek.

Savunma tandemi de tıpkı orta saha üçlüsü gibi gelen gidenlere çok bağlı o yüzden şu anda ne desek boş. Luyindama oynamasın da ne olursa olsun kafasındayım ben. Ama yine de Donk'un yeri yedek kulübesi olmalı bence. Marcao ve yeni transfer ikili oynar. Luyindama satılır. Ozornwafor Marcao'nun yedeği olur sol stoper. Sağ stopere bir as stoper gerekiyor her şeye rağmen. Ah Luyindama ah ilk geldiğinde neler neler düşünüyorduk senin hakkında. Şimdi takımın en kötüsüsün. Futbolcu bile değilsin gözümde sakatlıktan döndükten sonra. Yazık!

futbol tanrısı hınco
TastyMediumArgentineruddyduck-max-1mb.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yedlin-198x300.png

Fifa kartı biraz tatsız. Biraz yabancı kaynaklara baktım. Ortalarının zayıf olduğu söyleniyor. Şöyle bir istatistik var.

2018-19 Premier League stats: 29 appearances, two assists, one goal, one red card, 77 crosses (23% accuracy)

77 orta %23 isabet. Bayağı bayağı eleştiriliyor zaten orta konusunda. Sabri gibi diyebiliriz yani.

Hücum yönü ve sürati hakkında iyi şeyler yazılmış. Hızlı dönüşleri var. Müdahale yapmaktan çekinmiyor ve bazen el bombası olabiliyormuş.

Tutarsız performansları olduğunu da çok okudum. Bazen çileden çıkarabilecek kadar kötü olabiliyor.

Bakındıkça eklerim genel olarak böyle. En çok ön planda olan yeteneği deli gibi hızı.

Yedlin çok iyi oldu. Linnes vasatini bir maç daha izlemek istemiyordum. Yarın mecbur izleyecegiz ama son olacak.

Güzel bir nöbet oldu. Bu gecelik benden de bu kadar. Yarın maçta görüşürüz. Rahat kazandığımız bir 3 puan olsun. İyi geceler, iyi nöbetler 🙏 :hat:

Yedlin-198x300.png

Fifa kartı biraz tatsız. Biraz yabancı kaynaklara baktım. Ortalarının zayıf olduğu söyleniyor. Şöyle bir istatistik var.

2018-19 Premier League stats: 29 appearances, two assists, one goal, one red card, 77 crosses (23% accuracy)

77 orta %23 isabet. Bayağı bayağı eleştiriliyor zaten orta konusunda. Sabri gibi diyebiliriz yani.

Hücum yönü ve sürati hakkında iyi şeyler yazılmış. Hızlı dönüşleri var. Müdahale yapmaktan çekinmiyor ve bazen el bombası olabiliyormuş.

Tutarsız performansları olduğunu da çok okudum. Bazen çileden çıkarabilecek kadar kötü olabiliyor.

Bakındıkça eklerim genel olarak böyle. En çok ön planda olan yeteneği deli gibi hızı.

Burda detayli analizi var

Yedlin-198x300.png

Aynı istatistikler Saracci ve Omar için var mı?
Kıyaslamak için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt