Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı istatistikler Saracci ve Omar için var mı?
Kıyaslamak için...
Maç: 28 Gol: 1 Asist: 3 Pas %: 83.4 İsabetli orta: 17 İkili mücadele %: 51.7 Top kapma %: 73.9

Omar'ın olympiacos'taki istastistikleri. Hemen hemen aynı orta sayısı. Deneme sayısını bulamadım ama.
Saracchi'nin daha yüksekti sanırım, bakamadım şimdi ona.😂

serdar ali çeliker: yedlin %90 bitti. gedson gündemde yok..irfan için fb nin teklifi çok daha iyi..

FM'de Ali Yavuz'un bonservis opsiyonu 6.5M olarak gözüküyor Denizli'de

Yedlin kötü tercih olur çünkü kadro oyuncularin oynayiş stillerine göre planlanir aldigimiz forvet kafa toplarinda etkili birisi o yüzden bizede caner gibi orta acabilen yüksek yüzde ile orta acabilen adam olsa forveti gol krali yapar.En büyük sıkintimiz kafa gölümüz yok.ligi donumuzda sallariz her türlü ama bu adam sabri gibi birsey he kötümü değil ama bizim aradigimiz tarz değil.

süleyman rodop : morinhoya sormuşlar mesut özil neden ingilterede kulüp bulamadı..şöyle yanıt vermiş: ben ömrümde böyle düşüş yaşayan futbolcu ender gördüm.

Benzemez kimse sana hocam adam şarkıyı söylerken bile karizma o zamanlar Paulo Maldini,Angelo Di Livio ile telefonda italyanca konuşup akıcı bir biçimde vizyonun ne kadar önemli olduğunu anlatıyor.Hala bizim başımızda olması muhteşem iyiki bizlesin hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt