Alim Aslan
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2018
- 2.018
- 1.580
- 698
Yenge Turkiyeye çabuk uyum sağlar.Baş kapalı altta tayt.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beşşiktaştaki roserie gibiYedlin de beğendiğim taraf; Adama bakınca enerji görüyorsun.
Belki Mariano kadar teknik değildir ama Mariano'ya bakında bir durgunluk ağırlık hissi oluyor.
Zıpkın gibi derler ya, bu Yedlin işte böyle.
Böyle adamlar ligimizde her türlü iş yapar....
Karakterinde ne varkiNe futbolculuğunu ne de karakterini beğeniyorum admirim. O adamdan bize futbolcu olmaz kişisel görüşüm.
Rosier gibi 2 maçta 1 kırmızı görmesi gereken adamı kıstaslara dahil etmeyelim zira bizdeyken gösterirler o kartları.beşşiktaştaki roserie gibi
Diğer oyuncularla kıyaslamıyorum, fittir değildir bişey demem. Sahadaki laylaylom tavırları hareketleri, kafa topuna çıkmak istememesi ( son maçta semih kaya gibi bi futbol fakirinden kafa topu alamadı), koşmak istememesi, topu ayağında gevelemesi gibi örnekler yüzünden hiç mi hiç istemiyorum. Maaşına girmiyorum bileKarakterinde ne varki
34 yaşına rağmen Falcao ve Arda'dan 10 kat daha fit hala
Maaşı yüksek vs diyebiliriz de herif yatarak para kazanmayı hiç tercih etmedi.
Seri, Lemina isimleri de italyanlar tarafından duyurulmuştu ama. Gedson gelmez orası ayrı ama gedson transferindeki 2 noktadan biri Mou diğeri Rui Costa ikisi de Fatih hoca ile çok yakın. Dediğim gibi Gedson gelmez hiç sanmıyorum ama bu isimleri düşününce de kesinlikle yalan diyemeyiz sankiŞu anda en sağlam bilgilere ulaşan Galasevgisi, Rodop ve Haluk Yürekli.
Üçüde Gedsonu yalanladı. Hatta Galasevgisi İtalyan Duyumcaya sen Yalancısın git paranı başka türlü kazan tarzından bişeyler yazmış.
Gedson Haberleri çoğunluklu olarak İtalya Kaynaklı.
Napoli ve Lazio gibi kulüplere şikeyle Futbolcu satanlar, üç beş kuruş para kazanan gazeticelere neler yazdırır derim sadece.
Hatta ve hatta, olurda onların gözündeki "İrfan Savaşını" belkide oyuncunun tutumunu görüp kaybedeceklerini anladıkları için, beklentileri yükseltip, İrfan transferine Gölge atmakdır Amaçları.
Ha İrfan bize gelir gelmez ayrı Mesele, ama bence Gedson Haberleri kesinlikle yalan.
Oyuna gelmeyelim
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abicim adam 1 ay koronadan yattı, forvetsiz kaldın çıktı maçı kazandırdı. Maç eksiği falan bariz ki öncesinde de iyi oynuyordu.Diğer oyuncularla kıyaslamıyorum, fittir değildir bişey demem. Sahadaki laylaylom tavırları hareketleri, kafa topuna çıkmak istememesi ( son maçta semih kaya gibi bi futbol fakirinden kafa topu alamadı), koşmak istememesi, topu ayağında gevelemesi gibi örnekler yüzünden hiç mi hiç istemiyorum. Maaşına girmiyorum bile
H.geldin renkdaş banlıydın bayadır gördüm üyeye hakaretti yanılmıyorsam.. geçmiş olsınSizi çok özledim![]()
Hoş bulduk renktaş. Kuş zannettiğim için hakaret ettim. Yoksa hepinizi çok seviyorum kuş değilseniz tabi.H.geldin renkdaş banlıydın bayadır gördüm üyeye hakaretti yanılmıyorsam.. geçmiş olsın