Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil ve Onyekuru antrenman performansları, form durumları hakkında herhangi bir bilgi veya duyum var mı?

Yedlin de beğendiğim taraf; Adama bakınca enerji görüyorsun.
Belki Mariano kadar teknik değildir ama Mariano'ya bakında bir durgunluk ağırlık hissi oluyor.
Zıpkın gibi derler ya, bu Yedlin işte böyle.
Böyle adamlar ligimizde her türlü iş yapar....
beşşiktaştaki roserie gibi

Genç ve yetenekli fotbolcular alınmalı artık. Arda, Muslera, Fegoulli, Donk gibi deneyimli oyuncular aralara serpiştirilmeli. Halil, Onyekuru, Muhammed, İrfancan gibi oyunculardan asla zarar etmezsin. İnşallah gerisi gelir. Gedson Fernandes, Mert Müldür gibi..... Her şeyden önemlisi Fatih Terim gibi biri var takımımızın başında.

Şu anda en sağlam bilgilere ulaşan Galasevgisi, Rodop ve Haluk Yürekli.

Üçüde Gedsonu yalanladı. Hatta Galasevgisi İtalyan Duyumcaya sen Yalancısın git paranı başka türlü kazan tarzından bişeyler yazmış.

Gedson Haberleri çoğunluklu olarak İtalya Kaynaklı.

Napoli ve Lazio gibi kulüplere şikeyle Futbolcu satanlar, üç beş kuruş para kazanan gazeticelere neler yazdırır derim sadece.

Hatta ve hatta, olurda onların gözündeki "İrfan Savaşını" belkide oyuncunun tutumunu görüp kaybedeceklerini anladıkları için, beklentileri yükseltip, İrfan transferine Gölge atmakdır Amaçları.

Ha İrfan bize gelir gelmez ayrı Mesele, ama bence Gedson Haberleri kesinlikle yalan.

Oyuna gelmeyelim ;)

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne futbolculuğunu ne de karakterini beğeniyorum admirim. O adamdan bize futbolcu olmaz kişisel görüşüm.
Karakterinde ne varki

34 yaşına rağmen Falcao ve Arda'dan 10 kat daha fit hala

Maaşı yüksek vs diyebiliriz de herif yatarak para kazanmayı hiç tercih etmedi.

Karakterinde ne varki

34 yaşına rağmen Falcao ve Arda'dan 10 kat daha fit hala

Maaşı yüksek vs diyebiliriz de herif yatarak para kazanmayı hiç tercih etmedi.
Diğer oyuncularla kıyaslamıyorum, fittir değildir bişey demem. Sahadaki laylaylom tavırları hareketleri, kafa topuna çıkmak istememesi ( son maçta semih kaya gibi bi futbol fakirinden kafa topu alamadı), koşmak istememesi, topu ayağında gevelemesi gibi örnekler yüzünden hiç mi hiç istemiyorum. Maaşına girmiyorum bile

Şu anda en sağlam bilgilere ulaşan Galasevgisi, Rodop ve Haluk Yürekli.

Üçüde Gedsonu yalanladı. Hatta Galasevgisi İtalyan Duyumcaya sen Yalancısın git paranı başka türlü kazan tarzından bişeyler yazmış.

Gedson Haberleri çoğunluklu olarak İtalya Kaynaklı.

Napoli ve Lazio gibi kulüplere şikeyle Futbolcu satanlar, üç beş kuruş para kazanan gazeticelere neler yazdırır derim sadece.

Hatta ve hatta, olurda onların gözündeki "İrfan Savaşını" belkide oyuncunun tutumunu görüp kaybedeceklerini anladıkları için, beklentileri yükseltip, İrfan transferine Gölge atmakdır Amaçları.

Ha İrfan bize gelir gelmez ayrı Mesele, ama bence Gedson Haberleri kesinlikle yalan.

Oyuna gelmeyelim ;)

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seri, Lemina isimleri de italyanlar tarafından duyurulmuştu ama. Gedson gelmez orası ayrı ama gedson transferindeki 2 noktadan biri Mou diğeri Rui Costa ikisi de Fatih hoca ile çok yakın. Dediğim gibi Gedson gelmez hiç sanmıyorum ama bu isimleri düşününce de kesinlikle yalan diyemeyiz sanki

Diğer oyuncularla kıyaslamıyorum, fittir değildir bişey demem. Sahadaki laylaylom tavırları hareketleri, kafa topuna çıkmak istememesi ( son maçta semih kaya gibi bi futbol fakirinden kafa topu alamadı), koşmak istememesi, topu ayağında gevelemesi gibi örnekler yüzünden hiç mi hiç istemiyorum. Maaşına girmiyorum bile
Abicim adam 1 ay koronadan yattı, forvetsiz kaldın çıktı maçı kazandırdı. Maç eksiği falan bariz ki öncesinde de iyi oynuyordu.

Yine de performansını beğenmeyebilirsin ama karaktersiz bir topçu kesinlikle değil.

Beklemedeyiz

EsP1FXbXEAUJ4kO.webp

Diagne reis den haber yok galiba. İçimde bir huzursuzluk var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt