- 18 Mayıs 2011
- 53.514
- 57.517
- 4.613
Nexus sport=Fenerbahce
paylasmamaya ozen gosterelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nexus sport=Fenerbahce
buda once bi gezsin emre mor gibi en son bakariz tamamen mental dususu yasayisincabize kilit maçlar için yada geriye düştüğümüz maçlar için iyi bir 10 numara gerekmiyor mu?
adam geçebilen iyi pas atan,yeri gelince kanada geçebilecek yeri gelince forvet arkası?
![]()
Olimpiu Moruțan - Oyuncu profili 26/27
Olimpiu Moruțan, 27, Romanya ➤ FC Rapid 1923, 2025'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 1.80 mil. € ➤ * 25 Nis 1999, Cătina, Romanyawww.transfermarkt.com.tr
Hoşgeldin rdaşım.Sizi çok özledim![]()

sadece mesut olarak bakmamak lazım. maliyet olarak mesut öne çıkıyor sadece. biri fb ye futbolun 11 kişiyle oynandığı daha fazla oyuncunun sahaya sürülemediğini söylemesi lazım. kadrolarıın tam bilmem ama her bölgede 3 er alternatifleri var ve bunların çoğunda maç başı var oynadıkca kazanacaklar yani. oynamadıklarında surat asıp formaya küsme ihtimalleri yüksek. geniş kadro iyidir de kulvarının geniş olması lazım. adamlar lig için fazla geniş kadro kurdu. mali yönden enkazın kralını koç bırakacak. şampiyon olamasın da eğlenceye bakın sene sonu.bana mesut özil rüyasi kabusa dönüsecekmis gibi geliyor bu arada, fena patlarlar bu defa.
ben 30lara yakin gelirse bi halt olmaz diyorum
inş bakalım
Onyekuru ne olacak renkdasHaydaaa Falcao gidiyor haberleri peydah olmaya başladı. Giderse muazzam olur yalnız. Babel'i temelli santrafora kaydırıp Moh, Babel, Halil üçlüsü yapmak tatlı olur bence.
İrfan: Sol iç, Yerli, Mevkisinde Akbaba oyunuyor.
Gedson: Sag iç, 10 numara, Yabancı statüsünde, Kiralık, Mevkisinde Feghouli, Belhanda oynuyor.
Gedson, İrfandan iyi demiyorum tabiki ama birbirlerinin ikamesi değiller ki. Ne alaka?
bu sezon attığı 2 gol
12.12.2020 2.Gol Mostafa..
17.12.2020 Tek gol Mostafa
Kaan yada Ferro ikilisi aynı anda imkansız ve manasız degil mi sence de?Günaydin
Halil Dervişoğlu
Henry Onyekuru
Mostafa Mohamed
Yedlin
İrfan Can
Kaan Ayhan
Ferro
Yusuf![]()