Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bize kilit maçlar için yada geriye düştüğümüz maçlar için iyi bir 10 numara gerekmiyor mu?

adam geçebilen iyi pas atan,yeri gelince kanada geçebilecek yeri gelince forvet arkası?

buda once bi gezsin emre mor gibi en son bakariz tamamen mental dususu yasayisinca

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fb 7+ bir meblağ karşılığında irfanı alırsa çok mesut olurum

bana mesut özil rüyasi kabusa dönüsecekmis gibi geliyor bu arada, fena patlarlar bu defa.
sadece mesut olarak bakmamak lazım. maliyet olarak mesut öne çıkıyor sadece. biri fb ye futbolun 11 kişiyle oynandığı daha fazla oyuncunun sahaya sürülemediğini söylemesi lazım. kadrolarıın tam bilmem ama her bölgede 3 er alternatifleri var ve bunların çoğunda maç başı var oynadıkca kazanacaklar yani. oynamadıklarında surat asıp formaya küsme ihtimalleri yüksek. geniş kadro iyidir de kulvarının geniş olması lazım. adamlar lig için fazla geniş kadro kurdu. mali yönden enkazın kralını koç bırakacak. şampiyon olamasın da eğlenceye bakın sene sonu.

İrfan: Sol iç, Yerli, Mevkisinde Akbaba oyunuyor.

Gedson: Sag iç, 10 numara, Yabancı statüsünde, Kiralık, Mevkisinde Feghouli, Belhanda oynuyor.

Gedson, İrfandan iyi demiyorum tabiki ama birbirlerinin ikamesi değiller ki. Ne alaka?

Gedson İrfan'dan daha kaliteli bir oyuncu. İrfan'ın yapabildiği birçok şeyi yapabilir ki çalışkanlık ve savunmaya katkı bakımından da daha yararlı bir oyuncu. Dolayısıyla bizim için bir tık daha iyi bu durum. İkisi de gelmez muhtemelen orası ayrı mevzu

Onyekuru----Mohammed----Halil(Kerem)

İki üç maç sonra bu üçlüye donebilecegimizi düşünüyorum.​
Yaş ortalaması heyecan verici.​

Bu transfer donemınde basarılı hamleler oldu ınsallah 2 tane daha ıstedıgımız oyuncular alınırsa dogru rakamlara tadın yenmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt