Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O Gedson gelecek, kimse negatife bağlamasin.

İtalyanlara güveniyorum.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Acayip kamburlar var sırtımızda şunlardan bir kurtulsak çok rahatlayacak bütçemiz.

- Falcao
- Belhanda
- Babel
- Diagne (Galiba kurtuluyoruz umarım bir daha dönmez.)
- Feghouli
- Muslera (Kambur sayılmaz ama ciddi maaş yükü. Yeni sözleşme ile uygun bir rakama bağlamamız lazım.)

İrfan: Sol iç, Yerli, Mevkisinde Akbaba oyunuyor.

Gedson: Sag iç, 10 numara, Yabancı statüsünde, Kiralık, Mevkisinde Feghouli, Belhanda oynuyor.

Gedson, İrfandan iyi demiyorum tabiki ama birbirlerinin ikamesi değiller ki. Ne alaka?
Gedson irfandan 1-2 gömlek üstün bi eleman üstat. Adama hakaret etmeyin yaw.

Gedson ihtimali varsa zorlanmalı diye düşünüyorum 1.5 sene kiralık 12-15 bandında satın alma olsa neden olmasın derim. Diagne'ye 13 verdiğimiz bir ortamda bu paralar böyle futbolculara gidecekse seve seve veririm.

Ekli dosyalar

• ged.webp
    ged.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 67
Gedson ihtimali varsa zorlanmalı diye düşünüyorum 1.5 sene kiralık 12-15 bandında satın alma olsa neden olmasın derim. Diagne'ye 13 verdiğimiz bir ortamda bu paralar böyle futbolculara gidecekse seve seve veririm.
Satın almayı unutalım. Hele 12-15 imkansıza yakın

Acayip kamburlar var sırtımızda şunlardan bir kurtulsak acayip rahatlayacak bütçe.

- Falcao
- Belhanda
- Babel
- Feghouli
- Muslera (Kambur sayılmaz ama ciddi maaş yükü. Yeni sözleşme ile uygun bir rakama bağlamamız lazım.)
muslera 10da alsa ben o listeye yazmam. yok alternatifi

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Fener Ozil'i alınca limiti zaten aştı, hatta Nihat abileri demedimi maaşlara indirim yaptılar diye.

Simdi o fiyata nasıl alıyorlar Irfan Can'ı?

Alayı kolpa.

Aslında işim gücüm olmasa bir metin hazırladım ve UEFA'ya yollardım...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Acayip kamburlar var sırtımızda şunlardan bir kurtulsak çok rahatlayacak bütçemiz.

- Falcao
- Belhanda
- Babel
- Feghouli
Falcao,Babel ve Diagne den başka kambur yok.Daha iyilerini alamayacaksak ki zor,belhanda ve Fegouli ye ihtiyacımız var.Muslera yi yazman zaten talihsizlik.

Bu fb mesuta lisans çıkarmak için güya bazı oyuncuları maaşını indirmiş. irfanı alırlarsa kimlerin maaşı yanacak bakalım. Doğuştan fb li mert hakandan bir indirim fedakarlığı bekliyorum.
Ayrıca en mantıksız olayı söyleyeyim mi hani bu Mesut bu sezon maaş almıyordu? Maaş almayan oyuncu için limit açmaya ne gerek var? 😬

muslera 10da alsa ben o listeye yazmam. yok alternatifi

Korktuğum cevap geldi :red:

Ben onu demek istemiyor ciddi bir maaş yükü var Muslera'nın.

Şu an içinde bulunduğumuz süreçte hem bizim hem dünya takımlarının hali ortada.

Sözleşmesi de bitiyor Muslera'nın yenilenip güncel duruma göre uygun bir maaşa bağlanması lazım.

Katkıdan bahsetmiyorum güncel maaş bütçesinden dolayı listeye giriyor.

Rakamların farkındayım ama o rakam ne kadar gerçekçi günümüzün şartlarında, Onyekuru'yu da alma şansımız yoktu ama şartlar lehimize dönebiliyor, rakam iyimser kabul ediyorum ama 50 ye gidecek bir topçu olmadığını Tottenham'da göstermiştir diye düşünüyorum.

Sözleşmesi de bitiyor Muslera'nın yenilenip güncel duruma göre uygun bir maaşa bağlanması lazım.

[/QUOTE
dediğini anlamıştır herkes de konu muslera olunca her şey feda olsun diye bakıyoruz vallahi yokluğu çok zor musleranın

Falcao,Babel ve Diagne den başka kambur yok.Daha iyilerini alamayacaksak ki zor,belhanda ve Fegouli ye ihtiyacımız var.Muslera yi yazman zaten talihsizlik.

Talihsizlik? :red: Bravo yaa gerçekten Muslera yazdık diye saçma sapan cevaplar geliyor.

Burada bahsettiğim olay güncel maaş bütçesi. Dünyadaki tüm kulüpler sıkıntıda ve Muslera'nın sözleşmesi bu sene bitiyor.

Güncel şartlara göre yenilemek lazım demek istiyorum. Olayı niye bi tarafınızdan anlıyorsunuz?

yok anladim demek istedigini sadece basimiza gelen musibetten sonra fatihleri vs gorunce ve aylar sonra muslera kaleye gecer gecmez varligini hissettirince adini boyle kucuk maas hrsaplarina karistirasim gelmiyor indirimde yapti saniyorum.

Bravo yaa gerçekten Muslera yazdık diye saçma sapan cevaplar geliyor.

Burada bahsettiğim olay güncel maaş bütçesi. Dünyadaki tüm kulüpler sıkıntıda ve Muslera'nın sözleşmesi bu sene bitiyor.

Güncel şartlara göre yenilemek lazım demek istiyorum. Olayı niye bi tarafınızdan anlıyorsunuz?

Max 1.5 2 almali. Biz musleraya yillarca cok yuksek maas verdik. Vefa gostermesi lazim artik ekonomik sartlar boyleyken

Rakamların farkındayım ama o rakam ne kadar gerçekçi günümüzün şartlarında, Onyekuru'yu da alma şansımız yoktu ama şartlar lehimize dönebiliyor, rakam iyimser kabul ediyorum ama 50 ye gidecek bir topçu olmadığını Tottenham'da göstermiştir diye düşünüyorum.
Tottenham'da oyun planına uymadı, Mou ile sorun yaşadı vs. Daha 22 yaşında potansiyeli halen çok fazla. 50 olmaz 40 olur ama asla 10-15 bandına inecek bir oyuncu değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt