Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.941
- 14.869
- 2.623
Yedlin nasıl futbolcu? Omar ve Linnes ile karşılaştırınca artları eksileri nelerdir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lewaaaaaa![]()
Yedlin nasıl futbolcu? Omar ve Linnes ile karşılaştırınca artları eksileri nelerdir?
lewanın ikiz kardeşi falandır. mostafa mohamed'e neden iyi şanslar dilesin. bilemedim. yoksa lewa'da mı Galatasaray'lı hiç şaşırmam buna.
Lewaaaaaa![]()
Lewaaaaaa![]()
Onlar futboldan anlasa bukadar yil rezil olurlarmiydi. Hepsi koyun heriflerinFenerliler Mohamed transferinden sonra kudurmuş durumdalar.Diagneyi ararmışız da,büyük takım forveti olamazmış da vs.Madem bu kadar çöp bu adam sayfalarca niye konuşuyosunuz kuş familyası?
vay babayın kemüğüne
bizim hersene 20 m euro transfer bütçemiz olsa yeter dediğimiz paraya adamlar tek bir oyuncu alıyor.Adamlarda küme düşen takım 100 milyonun üstünde para alıyor. 23 milyon çerez parası pl için.
Kolombiyalılar kasadan cebe, biz cepten kasaya.Şu falcao Kolombiya takımı haberi doğruysa para almasak bile 2-3 milyon Euro satış gösterelim. Kim anlayacak parayı alıp almadığımizi![]()

Sadece kalite değil popülarite, destek, sponsor vs gibi etkenler de var. Senin şampiyonluk primin onların forma sponsorunun verdiği paraya denk. Stad sponsorluğuna girmiyorum. İzlenebilirlik başka bir boyut zaten. Yani "imkansız gibi" değil. Baya baya imkansız.bizim hersene 20 m euro transfer bütçemiz olsa yeter dediğimiz paraya adamlar tek bir oyuncu alıyor.
taktik anlamda premier ligden gerideyiz tamam da para olarak bu farkı kapatmak imkansız gibi. lig kalitesi yükseleceğine hep daha geriye gidiyor.
anladıgım
cok suratlı patlayıcı özelligi olan
ama geriden oyun kuramayan dikine pas atamayan
tek özelligi hız olan defansta yer tutmada becerisi olmayan birisi
Zengin yardım edecek veya satın alacak kişi sayısı sınırlı.Sirketlestirip satin su takimi yav. Samsunspor gibi. Yoksa 2.lig kirmizi grup yolu gozukuyor
Adamlarda küme düşen takım 100 milyonun üstünde para alıyor. 23 milyon çerez parası pl için.