Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedlin nasıl futbolcu? Omar ve Linnes ile karşılaştırınca artları eksileri nelerdir?

lewanın ikiz kardeşi falandır. mostafa mohamed'e neden iyi şanslar dilesin. bilemedim. yoksa lewa'da mı Galatasaray'lı hiç şaşırmam buna.

birgün sol bekte alaba oynayacak göreceksiniz. ne zaman olur bilmem ama bir gün olacak...

5a0d42e267b0a98f0cab4f11.jpg

5c8bd1fb45d2a09c943474a5.jpg

Yedlin nasıl futbolcu? Omar ve Linnes ile karşılaştırınca artları eksileri nelerdir?

En büyük artısı hızı.Temposu da fena değil. Teknik kapasitesi omar kadar bir mariano değiller yani. Ancak hoca oyun kuran bekten tempolu beke döndüğü için planına uyuyor. Gol asist anlamında çok bir şey vermez ama hücüm devamlılığı adına ve savunmada hızlı dönüş adına kazançtır. Yıllardır epl de oynuyor kötü çıkmaz.

Fenerliler Mohamed transferinden sonra kudurmuş durumdalar.Diagneyi ararmışız da,büyük takım forveti olamazmış da vs.Madem bu kadar çöp bu adam sayfalarca niye konuşuyosunuz kuş familyası?
Onlar futboldan anlasa bukadar yil rezil olurlarmiydi. Hepsi koyun heriflerin

Adamlarda küme düşen takım 100 milyonun üstünde para alıyor. 23 milyon çerez parası pl için.
bizim hersene 20 m euro transfer bütçemiz olsa yeter dediğimiz paraya adamlar tek bir oyuncu alıyor.

taktik anlamda premier ligden gerideyiz tamam da para olarak bu farkı kapatmak imkansız gibi. lig kalitesi yükseleceğine hep daha geriye gidiyor.

ResmI: Onyekuru, Ben, Mohammed
Gayriresmi : Onyekuru, Ben, Mohammed, Yedlin
Galasevgisine gore : Onyekuru, Ben, Mohammed, Yedlin, + en az 1 oyuncu daha

bizim hersene 20 m euro transfer bütçemiz olsa yeter dediğimiz paraya adamlar tek bir oyuncu alıyor.

taktik anlamda premier ligden gerideyiz tamam da para olarak bu farkı kapatmak imkansız gibi. lig kalitesi yükseleceğine hep daha geriye gidiyor.
Sadece kalite değil popülarite, destek, sponsor vs gibi etkenler de var. Senin şampiyonluk primin onların forma sponsorunun verdiği paraya denk. Stad sponsorluğuna girmiyorum. İzlenebilirlik başka bir boyut zaten. Yani "imkansız gibi" değil. Baya baya imkansız.

emin de gidiyorsa stoperde eksik kalmıyor muyuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt