- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Beyler sevinelimmi? Yavas yavas irfan fb olmasi haberleri cikmaya basladi. Irfan redediyormus dogruysa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denilen şey İrfan'ın reddetmesi değilde fenerin teklifinin yetersiz olması değil mi?Beyler sevinelimmi? Yavas yavas irfan fb olmasi haberleri cikmaya basladi. Irfan redediyormus dogruysa
Eee atıyorum ben bu uyarıyı görmedim, ceza mı yiyeceğim? Diktatör Cihan!!NexusSport adlı twitter hesabının paylaşımları yasaklanmıştır. Bu hesabın twitlerini paylaşanlar, yazanlar cezalandırılacaktır.
Duyurular kısmında da paylaşılacak. Oraya bakmamak da ihmale girer Berke.Eee atıyorum ben bu uyarıyı görmedim, ceza mı yiyeceğim? Diktatör Cihan!!
maçtan once gelir kaplar inşallah rahat kafayla izleriz maçı
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hem o hem de Irfanin tavriymis. Yoksa fb rahat yükseltir bsyler yaparDenilen şey İrfan'ın reddetmesi değilde fenerin teklifinin yetersiz olması değil mi?
Beyler sevinelimmi? Yavas yavas irfan fb olmasi haberleri cikmaya basladi. Irfan redediyormus dogruysa
Evet bugün yine tavir koymus. Ama Muriqife tavir koymustu nolduysa gittiIrfan feneri reddetmeseydi 1 hafta once sari lacivert formayi giymisti.
Yeni bir olay degil . Bizi isteyemen topcuyla masaya oturmuyoruz bunu muahmmed transferinde gorduk
E bu herifin Fenerli olduğu biliniyordu. Şimdiye kadar neden paylaşıldı?Duyurular kısmında da paylaşılacak. Oraya bakmamak da ihmale girer Berke.
Evet bugün yine tavir koymus. Ama Muriqife tavir koymustu nolduysa gitti
yapma öyle, bak kısır şutsuz futbol aklıma geliyor daha şimdiden gerildimrahat rahat sinir krizi gecirelim diyosun![]()
Dozunu aştı artık.E bu herifin Fenerli olduğu biliniyordu. Şimdiye kadar neden paylaşıldı?
Daha da batacaklar. Bu sene olmazsa olmaz seneleri, bir şampiyon olamazlarsa helak olacaklar inşallah.yav fener bu borçları nasıl ödeyecek.
takımın borcu almıs basını gitmis. hala bize salça oluyorlar. finansal fairplay gelmeden vurgun mu yapıyorlar?
Yani. Karisda da Emre akbaba olayi var ama. Alanya anlasmisti Emre yooo diyip durduKulup sattiktan sonra oyuncu reddemez. Bence bekleyelim. Yine aptal aptal, bir aslan var haberleri cikmaz insallah