Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao örneği ile alakası yok yalnız. Şöyle Sekidika ve menajerinin bizden geçtiğimiz 6 aydan 260 bin euro alacağı var. Bu 260 bin euro bilançoda kira girdisi olarak yazacak böylece alacağı sıfırlanacak bu yüzden Ffp'ye +260 bin yazacak ben böyle yorumladım. Falcao'ya bizim geçtiğimiz yarım devre 2.5 milyon euro borçumuz olsa Falcao o alacağına karşılık sözleşmesini fesih etse o 2.5 mesela fesih girdisi olarak olur buda +2.5 yazardı Ffp'de bize diye yorumluyorum belki ben yanlış yorumluyorumdur her neyse bunun hesabını zaten yapmışlardır.
260 bin € alacağını kulüpte bırakıp gitti diye belirtilmiş bunu kulübe girdi olarak gösterecek bir açıklama yapmamışız ki. Kulübün içinde bırakılan para FFP'ye + yazmıyor maalesef. Bunu kılıfına uydurman gerekiyor + yazabilmesi için, bir şekilde karşı taraftan oyuncu ya da kulüp fark etmez para girdisi olması gerekiyor. Bizim açıklamada girdi olduğunu falan belirtmemişler bizden alacağı parayı almaktan vazgeçip gitti yazmışlar. Falcao'nun + yazması için bizim ona 2.5 milyon € verip sonra o parayı da fesih bedeli olarak tekrar bize ödemiş gibi göstermemiz gerekiyor. Mitroglou PSV olayında da bunu denedik. PSV bize 1.250 ödedi biz Kostas'a 1.950 ödedik. Orada ki amacımız da FFP'de + 1.250 yazdırmaktı.

Aynen öyle hesabını kitabını kulüpler yapmıştır elbet. Hayırlı olsun, güzel sohbetin, tartışman için teşekkür ederim. :hat:
:sarıkalp::kırmızıkalp:

Bizden beterleride varmış

wba taraftarları diagne nöbeti tutuyomuş,tutun tutun sonrada görün ebenizi

gerçi bunlar gol atsın diye bakar diğer özelliklerine pek takılmazlar ordada golleri sallasında temelli kurtulalım

West Bromwich T.D. Sam Allardyce: "Mbaye Diagne konusunda bir sorun çıkmazsa umarım bugün bizimle olacak, henüz değil. Kapıdan içeri girmediği sürece ben dikkatli konuşurum. Bize hücumda katkısı olmasını umuyoruz."
Bir bakmışsın Brighton'a gitmiş :ubulut:

Gule gule king kong, orda da gollerini sirala ve kapagi at bir daha dönme. Hersey gönlunce olsun. Katkilarin icin tesekkurler

Haziranda cagne tekrar iatanbulda🤣🤣

SON DAKİKA
Burhan Can TERZİ- AJANSSPOR

Başakşehir, yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci hakkında kararını verdi. Başkan Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Oyuncu sarı lacivertli takıma transfer oluyor...

Bizden beterleride varmış

wba taraftarları diagne nöbeti tutuyomuş,tutun tutun sonrada görün ebenizi

gerçi bunlar gol atsın diye bakar diğer özelliklerine pek takılmazlar ordada golleri sallasında temelli kurtulalım

Biz de günlerce Diagne nöbeti tuttuk zamanında. Hatta o verilen 13 milyonun sorumluluğunun bir kısmı da biz taraftarlara ait.

Baronun dedikleri çıkıyor. Bakalım işin sonu nereye gidecek

SON DAKİKA
Burhan Can TERZİ- AJANSSPOR

Başakşehir, yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci hakkında kararını verdi. Başkan Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Oyuncu sarı lacivertli takıma transfer oluyor...

50 tane orta sahamız olmasına rağmen sırf rakip alamasın diye 51.'sini alacak kadar ezik duruma düşmeyiz umarım asla.

İrfanın fbye gitmesi önemli değil hatta kazıklansınlar daha iyi

ancak acunun bunlara nerden bulduğu belirsiz parasını yağdırması midemi bulandırıyo

bunlara rağmen fatih hoca gidip survivor birleşme partisine katılırsa onada helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt