Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.793
- 43.739
- 3.888
ya ffp icin para nerden gelecek halen bilmiyoruz. Luyi 2 günde nereye gidecek
Ben bu riski alıyorum musap salidan itibaren 5 gün sutlarsin biraz heyecan katalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya ffp icin para nerden gelecek halen bilmiyoruz. Luyi 2 günde nereye gidecek
hocaya kalıyor iş günün sonunda. Nzonziler seriler falan geldi de noldu. Nzonzi gitti adam gibi antrenman yapmıyorduk falan diye açıklama yaptı Fransaya gittiğinde.
Dün antuya baktım adamın biri eski şampiyonlukları çoktan alıp brezilya milli takımı gibi formaya yıldızları doldurmuş
üstüne çok yıldız oldu diyede 10 şampiyonluğa 1 yıldız diye kuralı değiştirmiş
:red:
1.2 de ztn küfür nöbeti gelir. Fb maci var haftayaBen bu riski alıyorum musap salidan itibaren 5 gün sutlarsin biraz heyecan katalim
Zaten onlari istese Mali koc mesut töreninde açıklardı şov yapmayi onlardan çok seven yok.İrfan istemiyor feneri eğer bu iş olursa tek sebebi kendi karaktersizligi olur Muriq gibi zor durumda da değil.. ben inanmıyorum hala kuşlara gidecegine
Fransız gazetesi L'Equipe’e açıklamalarda bulunan ve şu an Rennes forması giyen Steven Nzonzi eski takımına dair flaş sözler sarf etti.Kaynak var mı bu açıklamayla alakalı?
Benim bulabildiklerim:
bu bbo ve turgay zaten azılı GS ve hoca düşmanları.
LAN BURHAN ADAMLAR DAHA GÖRÜSMEMIS
Haber dogru olsa sizce ilk burhandan mi duyariz yoksa yagizdan mi
sakin olmayi ogrenin artik
LAN BURHAN ADAMLAR DAHA GÖRÜSMEMIS
mhy diye bi adam vardı o ne oldu yav. daha pelkası özili sosası var. irfan manyaksa gider orayaFener irfani sene sonu için istiyor. Ozan yerine. Şuan verecek paralari yok diye biliyorum. Bizle ayni durumdalar. Bakalim isin sonu ne olacak
Burhan Can Terzi malına inanan var mı hala adamın her haberi balon çıkıyor senaryo yazmada üstüne yok son bir haftada önce hocayı kovdurdu Kerem'i askere gönderdi Drogba senelerdir teknik direktör oluyor her haberi balon çıkıp değer gören yoktur bunun gibi
Koduğumun forumu Neandertal yuvası gibi.Dün antuya baktım adamın biri eski şampiyonlukları çoktan alıp brezilya milli takımı gibi formaya yıldızları doldurmuş
üstüne çok yıldız oldu diyede 10 şampiyonluğa 1 yıldız diye kuralı değiştirmiş
:red:
1. Galasevgisi