Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocaya kalıyor iş günün sonunda. Nzonziler seriler falan geldi de noldu. Nzonzi gitti adam gibi antrenman yapmıyorduk falan diye açıklama yaptı Fransaya gittiğinde.

Kaynak var mı bu açıklamayla alakalı?

Benim bulabildiklerim:

bu bbo ve turgay zaten azılı GS ve hoca düşmanları.

guzellik :
1611927165253.webp

Kaynak var mı bu açıklamayla alakalı?

Benim bulabildiklerim:

bu bbo ve turgay zaten azılı GS ve hoca düşmanları.
Fransız gazetesi L'Equipe’e açıklamalarda bulunan ve şu an Rennes forması giyen Steven Nzonzi eski takımına dair flaş sözler sarf etti.

Fransız orta sahaya sorulan sorulardan birisi de, Rennes menajeri Julien Stéphan’ın da kendisi gibi antrenmana büyük önem vermesi ve Rennes tercihinde bunun etkili olup olmaması hakkında oldu.

Nzonzi cevap olarak; “Evet, çünkü Galatasaray’da iş yükü çok hafifti. Fiziksel olarak kendimi iyi hissettiren bir şey bulmak önemliydi. Bu benim en büyük zorluğumdu. Dahası, Rennes’e geldiğimde üç haftadır oynamamıştım fakat burada iş benim daha istikrarlı sürüyor.” ifadelerini kullandı.
Yıldız oyuncu sarı kırmızılı formayı giydiği dönemde, Galatasaray kulübünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamasında, antrenmandaki disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakıldığı belirtilmişti

Fener irfani sene sonu için istiyor. Ozan yerine. Şuan verecek paralari yok diye biliyorum. Bizle ayni durumdalar. Bakalim isin sonu ne olacak

LAN BURHAN ADAMLAR DAHA GÖRÜSMEMIS

Burhan Can Terzi malına inanan var mı hala adamın her haberi balon çıkıyor senaryo yazmada üstüne yok son bir haftada önce hocayı kovdurdu Kerem'i askere gönderdi Drogba senelerdir teknik direktör oluyor her haberi balon çıkıp değer gören yoktur bunun gibi

Burhan Can Terzi malına inanan var mı hala adamın her haberi balon çıkıyor senaryo yazmada üstüne yok son bir haftada önce hocayı kovdurdu Kerem'i askere gönderdi Drogba senelerdir teknik direktör oluyor her haberi balon çıkıp değer gören yoktur bunun gibi

Bu burhancan denen denyo bundan 3 saat önce Fb masadan kalktı haberini yaptı. tekrar mı oturdular :)

Dün antuya baktım adamın biri eski şampiyonlukları çoktan alıp brezilya milli takımı gibi formaya yıldızları doldurmuş

üstüne çok yıldız oldu diyede 10 şampiyonluğa 1 yıldız diye kuralı değiştirmiş

:red:
Koduğumun forumu Neandertal yuvası gibi.

Bir tane aklı selim biri yok.

Resmen çöplük.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt