Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan'ın bonservisini Başakşehir kış döneminde istemiyordur çünkü onlarında FFP gibi bir sorunları var parayı şimdi alsalar sıkıntı olur özellikle transfer döneminin bitmesine 2 gün var hocaları değişti onlarda yaz dönemi için zorunlu opsiyon seçeneği üzerinde duruyorlardır muhtemelen iki kulüp de orta yol bulup çözecektir FFP'den dolayı zorunlu değil normal opsiyon olarak gösterilir

Yerli oyuncu alıyorsan kiralık satın alma opsiyonu ile alacan en temizi.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

İrfan ben GS'ye gitmek istiyorum derse Göksel Gümüşdağ oyuncusunu Hasan Kartal gibi tehdit edip zorla kuşlara satmaz heralde. O kadar itlik yapması için bize epey düşman olması lazım. İş İrfan'da bitecek ve galasevgisi, baron gibi duyumcu hesaplar da buna güveniyor bence.
Götsel i.nenin teki ne yapacağı belli olmaz herif siyasete atılmak istiyo zaten belli ki birilerine yaranmaya çalışmış olması büyük olası

Irfan icin telaffuz edilen rakamlar ve paylar dogru olamaz. Bu kadar parasi varsa yonetimin, Goksel itinin agiz kokusun cekmeden gider sessiz sedasiz Irfan'i top diye oynayacak bi yabanci getirir.

6 milyon + deniz doğruysa çıkıp açıklasınlar araya kimler girdi de böyle bir şey oldu diye.Adamlar hem 6 milyon verip hem bi de çöp iteliyolar , ulan 6 milyon + 20 pay daha iyi teklif ? denizi okan oynattı da gelen hoca hayatta oynatmaz bence

hiç bir türk oyuncu için böyle düşünmemeliyiz

selçuk bile malum

satmayı her zaman düşünmeliyiz
Yabancı sınırı geliyor.

Eli mahkum almamız lazım.

Başka çare yok.

3 yerli Taylan, İrfan garanti diğeri ya Taşdemir, Arda yasa Kılınç olacak.

Yada Luyindama'yi satıp Kaan'ı oraya monte edeceğiz.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Şey çok ilginç olabilir sezonun ilk yarısında takımın ne kadar ağır ve yavaş olduğundan dert yanarken solda Onyekuru sağda Yedlin STSL'nin gördüğü en hızlı oyuncular olabilir hani bilmiyorum Onyekuru veya Yedlin sprint attığı zaman ona yetişip durdurmak bir kenara faul yapacak kadar bile yaklaşamazlar bu ligde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt